Lampenolie ipv petroleum?
Leuke ouderwetse petroleumstel gekregen.Kan ik ipv petroleum ook lampenolie gebruiken,heb weinig zin om 20 liter petroleum te kopen.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen over Eten & Drinken. Specifieke vragen over dranken, koken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de subcategorieën.
Leuke ouderwetse petroleumstel gekregen.Kan ik ipv petroleum ook lampenolie gebruiken,heb weinig zin om 20 liter petroleum te kopen.
Als je kijkt naar crackers, rijst, beschuit etc. Dan valt mij op dat het in een harde flinterdunnen soort plastic is verpakt. Het nare ervan is dat bij het openen vaak de hele verpakking openscheurd.
Haal je een brood in de supermarkt, dan zit daar een plastic zak om het brood heen die veel zachter is en minder snel doorscheurt. En bij bijvoorbeeld een zak snoep daar zie je een wisselend beeld. Mijn vraag in het kort: Waarom kiest men bij bepaalde producten een plasticsoort die je snel kapot trekt
(Het blijven eten daar van.) Niet kunnen stoppen tot het zakje leeg is.
Mijn druiven zitten dik onder de meeldauw, en zijn wat klein gebleven. Maar als ik ze goed afspoel smaken ze zoet en rijp. Helemaal desinfecteren lukt nooit natuurlijk, of ik moet ze koken. Mijn vraag is of restjes meeldauw het gistingsproces te erg verstoren.
Ik lust graag kruiden in alcoholische dranken. De alombekende is natuurlijk tomatensap met vodka en kruiden. Maar wil niet altijd tomatensap drinken :)
Deze kruiden heb ik tot mijn beschikking: (zoek dus eigenlijk iets cocktails achtig dat zeer gemakkelijk te maken is, maar cola met onderstaande kruiden smaakte erg vies...
Deze kruiden bezit ik:
1) Lea & Perrins: Worcestershire sauce
2) Tabasco Brand (wat is het stevigste: tabaco brand, tabasco Habanero sauce of Tabasco Peper sauce?)
3) Tobasco Habanero sauce
4) Tajin Classico
5) Tobasco Pepper sauce
6) limoensap en citroensap
7) Mix spaghetti kruid
I
Je zou toch zeggen dat dit allebei betrouwbare bronnen zijn:
USDA (United States Department of Agriculture): ongeveer 23 g koolhydraten per 100 g.
Nederlandse Voedingscentrum: ongeveer 11 g koolhydraten per 100 g.
Kan dit kwaad of is dit af te raden?
Als je kijkt naar crackers, rijst, beschuit etc. Dan valt mij op dat het in een harde flinterdunnen soort plastic is verpakt. Het nare ervan is dat bij het openen vaak de hele verpakking openscheurd.
Haal je een brood in de supermarkt, dan zit daar een plastic zak om het brood heen die veel zachter is en minder snel doorscheurt. En bij bijvoorbeeld een zak snoep daar zie je een wisselend beeld. Mijn vraag in het kort: Waarom kiest men bij bepaalde producten een plasticsoort die je snel kapot trekt
(Het blijven eten daar van.) Niet kunnen stoppen tot het zakje leeg is.