Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan het dat een elektrische oven geen kortsluiting veroorzaakt door de dampen van de gerechten?

None

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
1.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

De elektrische bedrading ligt niet bloot op plaatsen waar het vocht kan condenseren.
Bovendien zal het vocht überhaupt niet snel condenseren in een warm apparaat.

Toegevoegd na 2 minuten:
Verder bevat gecondenseerd water weinig zout-ionen zodat de elektrische geleidbaarheid nogal laag is.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Een elektrische oven werkt met verwarming's elementen . De elementen zijn niet elektrisch geladen. De elementen worden alleen verhit met behulp van elektriciteit.
Vergelijkbaar met dat van een frituurpan. Alleen zal de techniek net ietsjes anders zijn.

Hoe het precies zit kun je hier vinden
http://www.deconsult.nl/Tekst/el_weerstand.htm
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding