Ziet de aarde er van een afstand ook als een lichtbolletje uit zoals bijvoorbeeld Mars?
Hiermee bedoel ik dat als je bijvoorbeeld vanaf mars naar de aarde kijk dat je dan ook een soort ster ziet
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Astronomie. Vragen over aardrijkskunde, biologie, filosofie, natuur- en scheikunde, psychologie, sociale wetenschap, techniek en wiskunde vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Hiermee bedoel ik dat als je bijvoorbeeld vanaf mars naar de aarde kijk dat je dan ook een soort ster ziet
Kijk, als de zon op aarde schijnt, en wij kijken naar buiten, is heet licht, de lucht is blauw, en je voelt de warmte van de zon, de zon schijnt natuurlijk ook op de maan, maar als je op de maan staat, lijkt het wel alsof het altijd donker is en er altijd een zwarte lucht is, ik heb nog geen 1 foto gezien op internet dat het landschap van de maan in ‘t zonnetje staat, weet iemand hier een antwoord op?
Daarbij bedoel ik niet alleen om de zon heen, maar ik heb ook gelezen dat we met zon en al door het heelal schieten. Zouden we dan niet steeds andere sterren moeten zien?
De sterren van de grote beer zijn geboren in dezelfde cluster en verwijderen zich nu van elkaar.
Waarom heet onze maan gewoon "de maan" en heb het geen eigen naam net als de manen van andere planeten?