Ga naar de inhoud

Zoon Marco Borsato geeft de wijn de schuld

Blame it on the wine Marco en Luca Borsato

Na een periode van meer dan 18 maanden doodse stilte, laat zanger Marco Borsato (56) van zich horen op Instagram. Via een link maakt hij zijn volgers attent op een nieuwe single van zijn zoon Luca (24). In elk geval een slimme manier van reclame maken. Is het een hit? Oordeel zelf.

Luca Borsato brengt nieuwe single uit

Via een linkje maakt vader Borsato bij zijn ruim 563.000 volgers op Instagram bekend dat zijn muzikale zoon Luca Borsato (24) een nieuw nummer heeft uitgebracht. En wie verder naar beneden scrollt ziet ook een zogeheten call-to-action button naar zijn eigen Youtube-kanaal. Wat een slimmeriken.

Tekst gaat onder de video verder >>

Zolang de zaak, rondom grensoverschrijdend gedrag bij een destijds minderjarig meisje, tegen Marco Borsato nog loopt houden veel radiostation nog even alle hits van hem uit de ether. Op Radio 538 na dan, en ook volkszanger Tino Martin (39) doorbreekt de stilte rondom Marco Borsato. Hopelijk krijgt Luca met de promotie van zijn vader nu wel de nodige zendtijd voor zijn nummer.

Onschuldig liefdesliedje

Luca’s nieuwste single heet ‘Blame It On The Wine’. En daar krijgen wij dan wel meteen bepaalde beelden bij. En ongewilde gedachten als: is zijn vader nu wel of niet over de grens gegaan bij de vrouw die aangifte deed. Ja sorry, zo werkt dat nu eenmaal. In het popnummer zingt Luca dat hij wel moeite heeft om een ‘move te maken’ richting een dame die hij graag ziet. Heel onschuldig allemaal en een doodgewoon Engelstalig liefdesliedje.

Tot aan de uitspraak van het Openbaar Ministerie pimpelen en zingen wij, onbevooroordeeld en tot het alcoholverbod in supermarkten en sportkantines een feit is, gezellig mee met de Spotify-playlist van zoon Luca. En proost dan maar! En wordt het een latertje, geef dan vooral ‘de wijn de schuld’.  

Beluister hieronder de nieuwste single van Luca Borsato >>

Bron: RTL Boulevaart, Spotify, RTL Nieuws.

Meer over: