Ga naar de inhoud

Wendy van Dijk: een betoverende make-over in haar Ibiza-droomhuis

Wendy van Dijk huis Ibiza

Na een complete make-over is het vakantiehuis omgetoverd tot een warme, stijlvolle oase met rustgevende kleuren en chique details. Ervaar de ontspannen mediterrane sfeer die deze transformatie heeft gebracht.

Stap binnen in een droomwereld vol zonneschijn en stijl: het leven op een vakantie-eiland.

Finca: het (nieuwe) huis van Wendy van Dijk op Ibiza

Welkom in de wereld van Wendy van Dijk, waar zon, zee en stijl samenkomen. Haar schitterende finca op het idyllische Ibiza heeft een adembenemende make-over ondergaan. Benieuwd hoe het er nu uit ziet?

Wendy neemt je in haar video’s mee achter de schermen van dit bijzondere project. Vorige zomer bundelden Evelyn van LekkerWONEN en Sanne van enstijl hun creatieve krachten om Wendy’s wens in vervulling te laten gaan: een warmere, gezelligere uitstraling voor haar geliefde familiehuis.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Het resultaat?

Een oase van rust en elegantie, waar elke ruimte een mix van comfort en stijl ademt. Met zachte kleuren, natuurlijke materialen en zorgvuldig uitgekozen accenten hebben Evelyn en Sanne een sfeer gecreëerd die niet alleen past bij de relaxte levensstijl van het eiland, maar ook perfect de persoonlijkheid van Wendy weerspiegelt.

Shownieuws: Wendy van Dijk geeft tour door huis op Ibiza

Bekijk de beelden hieronder >>

Bron: Talpa, WendyOnline.nl
Hoofdfoto: BSR Entertainment / Contributor

Meer over: