Ga naar de inhoud

Wat leveren Douwe Egberts (DE)-punten op?

Update:
Douwe Egberts, DE punten verzamelen nu nog waard?

Heb je ooit nagedacht over die kleine waardepunten op je favoriete Douwe Egberts, Pickwick en SENSEO® verpakkingen? Die oude DE-punten kunnen meer opleveren dan je denkt!

In dit artikel duiken we in de wereld van Douwe Egberts-punten en ontdekken we wat je allemaal kunt krijgen door simpelweg je koffie- en theeverpakkingen te sparen.

Wat zijn Douwe Egberts-punten?

Douwe Egberts-punten zijn al meer dan 90 jaar een begrip in Nederland. Het spaarprogramma en de waardepunten werden geïntroduceerd om trouwe klanten te belonen en zijn sindsdien een vaste waarde gebleven.

Douwe Egberts-punten zijn waardepunten die je vindt op de verpakkingen van Douwe Egberts koffie, Pickwick thee en SENSEO® producten. Deze punten kun je uitknippen en verzamelen. Het concept is eenvoudig: hoe meer punten je verzamelt, hoe meer beloningen je kunt krijgen.

Hoe werkt het spaarprogramma?

Het Douwe Egberts spaarprogramma is ontworpen om trouwe klanten te belonen. Je knipt de waardepunten uit de verpakkingen en spaart ze in bundels van 1.000 punten. Deze bundels kun je vervolgens inwisselen voor een breed scala aan exclusieve artikelen, die verkrijgbaar zijn bij Blokker.

Een van de aantrekkelijke aspecten van Douwe Egberts-punten is dat ze onbeperkt geldig zijn. Dit betekent dat je de punten die je hebt gespaard, altijd kunt inwisselen, ongeacht hoe oud ze zijn. Hierdoor kun je rustig doorgaan met sparen totdat je genoeg punten hebt voor de beloning die je wilt.

Je kunt je waardepunten verzilveren voor een gratis cadeau of korting op het Douwe Egberts assortiment.

De waardepunten kunnen als volgt worden ingewisseld:

  • 200 punten = €1
  • 500 punten = €2,50
  • 1.000 punten = €5
  • 2.000 punten = €10

Wat kun je krijgen?

De artikelen die je kunt krijgen met Douwe Egberts-punten variëren van praktische keukengerei tot stijlvolle koffieaccessoires. Denk aan mooie mokken, handige koffiezetapparaten, en zelfs luxe servies. Deze items zijn speciaal ontworpen voor het spaarprogramma en zijn niet zomaar in de winkel te koop.

1. Mokken en bekers: Voor ongeveer 1.000 tot 2.000 punten krijg je mooie Douwe Egberts mokken of bekers. Deze zijn perfect voor je dagelijkse kop koffie of thee.
2. Koffiezetapparaten: Voor grotere items zoals koffiezetapparaten heb je meer punten nodig, meestal tussen de 10.000 en 20.000 punten. Deze apparaten zijn ideaal voor het bereiden van je favoriete koffie thuis.
3. Keukengerei: Voor 3.000 tot 5.000 punten kun je handig keukengerei krijgen, zoals messen, snijplanken en schalen.
4. Luxe servies: Voor ongeveer 5.000 tot 8.000 punten kun je luxe serviesstukken krijgen, die je tafel net dat beetje extra geven.

Het bewaarblikje voor de punten

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Waarom punten sparen?

Het sparen van Douwe Egberts-punten biedt meerdere voordelen.

  1. Ten eerste krijg je toegang tot exclusieve en hoogwaardige producten die je dagelijks kunt gebruiken.
  2. Ten tweede is het een leuke manier om iets extra’s te krijgen voor je dagelijkse aankopen. Het geeft een gevoel van voldoening om je gespaarde punten in te wisselen en iets tastbaars terug te krijgen.

Hoe begin je met sparen?

Beginnen met sparen is eenvoudig. Knip de waardepunten uit je Douwe Egberts, Pickwick en SENSEO® verpakkingen en bewaar ze op een veilige plek. Zodra je genoeg punten hebt verzameld, kun je ze inleveren bij een deelnemende Blokker-winkel of via de website van Douwe Egberts.

Vroeger had je nog de Douwe Egberts winkels

Het sparen van Douwe Egberts-punten is al jaren een echte rage en een traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Veel mensen herinneren zich nog hoe hun ouders of grootouders trouw de waardepunten uit de verpakkingen knipten en spaarden voor mooie producten.

Deze traditie leeft voort, en ook vandaag de dag blijven mensen enthousiast sparen voor exclusieve Douwe Egberts artikelen. Het is een fijne manier om iets extra’s te krijgen voor je dagelijkse aankopen en een stukje nostalgie te behouden.

Nostalgische Douwe Egberts reclames

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Vroeger waren er speciale Douwe Egberts winkels waar je je gespaarde punten kon inwisselen voor allerlei producten. Deze winkels waren erg populair onder spaarders. Tot 2014 kon je daar je punten inleveren. Nu kan dat bij Blokker, maar veel mensen denken nog met plezier terug aan de oude Douwe Egberts winkels.

Misschien herinner je je wel dat je oma deze zegels spaarde en samen met jou naar de winkel ging om iets moois uit te zoeken. Spaar jij ze nog?

Meer over: