Ga naar de inhoud

Waar woont Samantha Steenwijk?

Waar woont Samantha Steenwijk, relatiebreuk?

In ‘Wie Woont Waar’ deze week: heb je je ooit afgevraagd waar de bekende Nederlandse zangeres Samantha Steenwijk woont? Dat is geen groot geheim, aangezien ze nog meegedaan heeft aan Eigen, Huis en Tuin, maar er is nu wel iets bijzonders aan de hand.

Waar woont Samantha Steenwijk?

Samen met haar vrouw Daisy geniet ze volop van hun prachtige appartement in de badplaats Kijkduin, Den Haag. Het schitterende appartement heeft een adembenemend uitzicht op zee. Het biedt het paar de perfecte omgeving om te ontspannen en te genieten van het leven aan de kust.

Een luxueus en gezellig verblijf

Het appartement in Den Haag, dat ze kochten voor iets meer dan €200.000,- is voorzien van alle gemakken en luxe die je maar kan wensen. Het telt 3 kamers, een luxe keuken uitgerust met moderne inbouwapparatuur en een ondergrondse parkeergarage. Het appartement beschikt bovendien over een ruim zonneterras en vloerverwarming, waardoor het in elk seizoen comfortabel blijft. Hoe lekker?

Samen met haar vriendin, vrienden en familie heeft Samantha flink de handen uit de mouwen gestoken om het huis naar hun smaak in te richten. Op 20 maart in 2018 kregen ze bovendien professionele hulp tijdens opnames voor het populaire televisieprogramma Eigen Huis en Tuin. Samantha deelde haar enthousiasme op social media: “Wat een gezelligheid vandaag!”

Lees verder onder deze video >>>

Dagelijkse genieten aan de kust

Met het strand op steenworp afstand kunnen Samantha en Daisy dagelijks genieten van heerlijke strandwandelingen en het levendige kustleven. De nabijheid van diverse terrassen en restaurants maakt het eenvoudig om spontaan te genieten van een drankje of een etentje met uitzicht op de zee. Ze rijdt er ook graag paard!

Lees verder onder de Instagrampost >>>

Waar is Samantha Steenwijk bekend van?

Haar doorbraak kwam in 2013 toen ze deelnam aan het populaire talentenprogramma “Bloed, Zweet & Tranen,” waar haar krachtige stem en charismatische optredens haar snel een favoriet van het publiek maakten.

Ze bouwde haar reputatie verder uit door haar deelname aan “The Voice of Holland” in 2017, waar ze de finale bereikte en indruk maakte met haar veelzijdigheid en emotionele diepgang. Na haar overwinning in Dancing With the Stars in 2020 is Samantha helemaal niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Met haar warme persoonlijkheid en sterke vocale prestaties blijft ze harten veroveren, zowel op het podium als daarbuiten.

Lees verder onder de video >>>

Verhuur van het droomappartement

Recentelijk zijn er geruchten ontstaan over een mogelijke huwelijkscrisis, mede omdat het appartement te huur is gezet. Of dit inderdaad te maken heeft met hun relatie blijft speculeren, maar feit is dat het appartement nu beschikbaar is voor een maandelijkse huurprijs van 3250 euro, met een eenmalige borgsom van hetzelfde bedrag. Het appartement, met een woonoppervlakte van 119 vierkante meter, wordt gestoffeerd en voor onbepaalde tijd verhuurd.

Bekijk het aangeboden 4-kamer appartement van Samantha Steenwijk.

Een bewogen jaar voor Samantha Steenwijk

De afgelopen jaren waren niet eenvoudig voor Samantha Steenwijk. Naast het verwerven van hun droomappartement, kreeg ze te maken met persoonlijke uitdagingen. Haar deelname aan het tv-programma ‘De Verraders’ in 2021 leidde tot heftige reacties en zelfs doodsbedreigingen, iets wat haar diep heeft geraakt. “Ik kan veel hebben, maar doodsbedreigingen voor een spelletje gaan echt te ver,” vertelde ze destijds in de Veronica Inside Ochtendshow.

Lees verder onder de video >>>

Blik op de toekomst

Ondanks de uitdagingen kijkt Samantha positief naar de toekomst. Het appartement in Kijkduin blijft een waardevol bezit, een plek van rust en luxe aan de kust. Of het nu tijdelijk verhuurd wordt of ze er weer gaan wonen, het blijft een droomlocatie om te wonen.

Lees hier nog meer interessante entertainment artikelen.

Hoofdfoto: BSR Agency / Contributor (Getty Images)

Meer over: