Ga naar de inhoud

Waar woont John de Bever?

john-de-bever

John de Bever, voormalig profvoetballer en bekende volkszanger, heeft de harten van velen veroverd. Geboren in Werkendam, heeft hij een opmerkelijke carrière in het betaald voetbal achter de rug bij clubs als FC Den Bosch en FC Dordrecht. Tegenwoordig staat hij bekend om zijn muzikale talent en is hij de enige Nederlandse profvoetballer die openlijk uit de kast is gekomen als homo.

In deze editie van “Wie Woont Waar” nemen we een kijkje in het leven van John de Bever, waar hij woont en wat hij momenteel doet.

Woonplaats van John de Bever

John de Bever heeft zijn roots in Den Bosch geplant. Samen met zangeres Marianne Weber en manager Kees Stevens deelt hij een luxe appartement in deze bruisende stad.

Het appartement, zoals te zien in het reality-tv-programma “De Bevers”, is een zeer bijzondere woning. Namelijk naast de golfbaan. Leuk, want John is een fanatieke golfer. Dat hij hier woont, laat ook zijn liefde voor de stad zien. Een stad waar hij liever niet weggaat, blijkt. Oud voetballer Johan Derksen, goede vriend van John, deelde met hem een ander appartement in Den Bosch, waarvoor ze samen 465.000 euro neertelden.

Leuk: “De Bevers” geeft ons een exclusief kijkje in John’s leven in Spanje, waar hij een appartement heeft. Het programma biedt een fascinerende inkijk in zijn dagelijkse activiteiten en deelt de unieke dynamiek tussen John de Bever, Marianne Weber, en Kees Stevens. Een echte kijktip!

Rondleiding in Casa de Bevers

Welkom in Casa de Bevers. In deze uitzending krijg je een kijkje binnen bij John de Bever in Spanje.

Bekijk de uitzending van Shownieuws hieronder terug en lees verder >>

Waar woont John de Bever

Expeditie Robinson en andere avonturen

John de Bever blijft niet onopgemerkt in de Nederlandse entertainmentwereld. Zijn deelname aan Expeditie Robinson en zijn nieuwe album houden de media in de greep. Zijn confrontatie met rapper Akwasi in het tv-programma Beau heeft voor de nodige ophef gezorgd.

Naast televisieavonturen werkt John aan zijn real-life soap en staat hij op het punt op te treden in het Wintercircus Pallasso. Zijn samenwerking met presentator Wilfred Genee is een groot succes gebleken, en zijn recente album wordt met trots ontvangen.

Kijken: hier woonde John de Bever

Voor degenen die altijd al een glimp van John de Bever’s luxueuze levensstijl hebben willen opvangen, is nu de kans om zijn vorige appartement in Den Bosch te bemachtigen.

Het pand, gelegen in het pittoreske dorp Engelen, werd vorig jaar te koop aangeboden voor € 575.000. Met een oppervlakte van 124 vierkante meter, 2 slaapkamers, en een badkamer, is dit appartement een fantastische woning. Het pand maakt deel uit van het moderne kasteelgebouw Holterveste, met een rustige en geborgen omgeving. De volledige advertentie van de voormalige woning van John de Bever vind je op Funda.

John de Bever is verhuisd

In een interview legden John de Bever en Kees Stevens uit dat de verhuizing plaatsvindt vanwege de behoefte aan meer ruimte voor thuiswerken. Hoewel met pijn in het hart, zijn ze klaar voor een nieuw hoofdstuk. Ze prijzen de rust en schoonheid van de omgeving, waar elk seizoen volop wordt beleefd.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Waar woont John de Bever nu?

John de Bever is verhuisd naar een grotere woning. Maar waar? Het stel verhuisde maar liefs 9 keer in de 15 jaar dat ze samen zijn (!). Dan denk je, het is wel een keer klaar. Een paar maanden geleden maakte het stel zich klaar voor hun 10e verhuizing. John en Kees verhuisden maar een paar meter verder. Zoals RTL Boulevard meld: “een golfband afstand van hun oude huis!”

Neem hier een kijkje via deze video >>

Hoe netjes is John de Bever thuis?

En dan denk je we wonen in een nieuw huis. John laat graag zijn sporen achter.

Bekijk de video hieronder >>

Foto: Canva, BGStock72

Meer over: