Ga naar de inhoud

Vriendin Mick Jagger, Melanie Hamrick, trekt zich niks aan van leeftijdsverschil

Update:
Melanie Hamrick en Mick Jagger vriendin

Nog net geen 45 jaar leeftijdsverschil. Kennen we stellen met meer leeftijdsverschil? Melanie Hamrick is 37 jaar. Ze is de vriendin van rockster Mick Jagger en die is de 80 gepasseerd. Daar vinden we natuurlijk allemaal wat van. Ze is een golddigger, een gerontofiel, heeft het papasyndroom, is Jaggers puppy. Melanie zelf trekt zich niets van het commentaar aan, als we de persberichten mogen geloven.

Leeftijdsverschil geen belemmering

Lees verder onder het Instagram-bericht >>

De voormalig ballerina Melanie Hamrick benadrukt dat het leeftijdsverschil van 44 jaar tussen haar en Mick Jagger geen rol speelt in hun relatie. Zij zegt dat zij zich niet laat leiden door wat andere mensen mogelijk denken. “Ik denk er niet over na,” bevestigt Hamrick vastberaden. Volgens haar heeft iedereen toch wel een eigen mening en maakt het geen verschil wat anderen denken, zolang zijzelf en haar dierbaren gelukkig zijn.

Melanie geeft ook aan dat zij en Mick Jagger een stabiele relatie hebben en dat geluk het belangrijkst is. “Ben ik gelukkig? Ja. Zijn de mensen in mijn leven gelukkig? Ja. Doe ik iemand kwaad? Nee. Oké, dan kan iedereen zich weer met z’n eigen zaken bezighouden,” benadrukt de Amerikaanse tegen de pers.

De relatie tussen Melanie Hamrick en Mick Jagger begon in 2014, toen zij elkaar ontmoetten backstage tijdens een concert van The Rolling Stones in Tokio. 2 jaar na hun ontmoeting verwelkomde het stel hun zoon, die het 8e kind van Mick Jagger is. De rockzanger heeft bij 5 vrouwen 8 acht kinderen verwekt. Als dat geen Rock ’n Roll leventje is?

Lees ook: Groot leeftijdsverschil relaties: de voor- en nadelen.

Mick Jagger en Melanie Hamrick zijn verloofd

Melanie Hamrick haast zich ook om te zeggen dat relaties en leeftijdsverschillen uiteindelijk privékwesties zijn. Ze benadrukt dat zij en Mick Jagger zich comfortabel voelen met hun levenskeuzes en hun geluk vooropstellen. Voor Melanie is de publieke opinie ondergeschikt aan hun persoonlijke tevredenheid en welzijn.

Recentelijk is het nieuws naar buiten gekomen dat Mick Jagger en Melanie Hamrick zijn verloofd. De bron van het nieuws is een insider die dicht bij het stel staat en dit bevestigde aan ‘The Mirror’. Melanie liet haar vrienden bij het American Ballet Theatre weten dat de ring die ze draagt een verlovingsring is. “Het betekent veel voor Melanie om verloofd te zijn,” zei de bron. Ondanks de verloving zijn er nog geen concrete plannen voor een bruiloft.

Bekijk hier de beelden van de verloving vorig jaar en lees daarna verder >>

Eerdere relaties van Mick Jagger

Mick Jagger heeft een bewogen liefdesleven achter de rug. Hij was eerder getrouwd met Bianca Pérez-Mora Macías van 1971 tot 1978 en met Jerry Hall van 1990 tot 1999. Met beide vrouwen heeft hij kinderen. In totaal heeft hij 8 kinderen bij 5 verschillende vrouwen. Zijn jongste zoon, Deveraux Octavian Basil, werd geboren in 2016 en is de zoon van Melanie Hamrick.

Mick Jagger is trouwens niet de enige met kinderen op latere leeftijd: deze dames kregen nog een kind na hun 50ste. Al Pacino die spant de kroon, hij date met een 53 jaar jongere vrouw, Noor Arfallah.

Jagger heeft naast zijn kinderen ook kleinkinderen en zelfs een achterkleinkind, wat zijn uitgebreide familie en diverse relaties benadrukt.

Bronnen: The Mirror, RTL Boulevard, AD. Hoofdfoto: Mick Jagger en Melanie Hamrick bij de Olympische Spelen in Parijs, Foto: Marc Piasecki/WireImage voor Getty Images.

Meer over: