Ga naar de inhoud

Viola Holt viert 75e verjaardag als oude hippie

Update:
VIola Holt 75

Viola Holt was 5 augustus jarig. Ze vierde haar 75e verjaardag met haar geliefde, familie en een aantal dierbare vrienden. Hoewel ze liever niet meer in de schijnwerpers staat, maakte ze voor deze speciale gelegenheid een uitzondering. Het was een dag vol liefde, warmte en herinneringen, waarbij ze omringd werd door de mensen die haar het meest dierbaar zijn.

De tekst gaat onder de video verder >>

Leven als een oude hippie

Viola Holt omschrijft zichzelf nog steeds als een oude hippie. Deze levensstijl heeft ze altijd gekoesterd en niets is haar te gek. Van kleurrijke jurken tot een vrije geest: ze blijft trouw aan de idealen en de vrijheid die ze in haar jongere jaren omarmde. Dit maakt haar tot een icoon voor velen, die bewondering hebben voor haar onveranderde karakter en passie voor het leven.

De tekst gaat onder de foto verder >>

De liefde van haar leven

Tijdens haar verjaardagsviering was haar grote liefde Peter er natuurlijk bij. Het stel deelde deze bijzondere dag samen en genoten van elkaars gezelschap. Hun lange historie samen en de diepgaande band tussen hen was duidelijk zichtbaar voor iedereen die erbij was. Ze hebben samen veel meegemaakt en hun liefde is door de jaren heen alleen maar gegroeid.

De tekst gaat onder de foto verder >>

Familie en vriendschap

Naast haar partner waren ook haar familie en enkele zeer dierbare vrienden van de partij. Deze mensen spelen een belangrijke rol in Viola’s leven en hun aanwezigheid maakte de viering compleet. Ze besteedden de dag aan lachen, praten en herinneringen ophalen, wat voor een warme en liefdevolle sfeer zorgde. Het was duidelijk dat de band tussen hen en Viola sterk en betekenisvol is.

Een vreugdevolle maar soms ironische viering

Hoewel Viola Holt duidelijk had aangegeven afstand te willen nemen van de televisiewereld, koos ze er toch voor om haar 75e verjaardag in het bijzijn van media te vieren. Dit resulteerde in een aanwezige cameraploeg van Shownieuws en de Privé. Ironisch genoeg kon dit gezien worden als een tegenstrijdigheid in haar wens om uit de schijnwerpers te blijven, maar het maakte de dag zeker levendiger en zorgde voor een extra dimensie aan haar feest. Ondanks haar voornemen om nooit meer op televisie te verschijnen, was er veel belangstelling voor deze bijzondere gelegenheid.

Loyaliteit en herinneringen aan een rijke carrière

Viola benadrukte tijdens haar feest hoe belangrijk haar vriendschappen zijn die ze gedurende haar televisiecarrière heeft opgebouwd, ondanks dat slechts enkele mensen uit die tijd fysiek aanwezig konden zijn. Haar enige vriendin uit die tijd, Tineke, kon er vanwege ziekte niet bij zijn, maar de band die ze delen werd door vele aanwezigen gevoeld. Holt’s verleden als tv-persoonlijkheid werd ook weerspiegeld door de aanwezigheid van enkele iconen uit de Nederlandse showbizz, zoals Freek de Jonge. Het feest werd een viering van haar leven, vol verhalen en herinneringen aan de tijd in de schijnwerpers. Wij wensen Viola nog vele jaren in een goede gezondheid!

Bron: De Telegraaf./Talpa. Foto: BSR Agency/Gentle Look via Getty Images

Meer over: