Ga naar de inhoud

2 verborgen zonen van Poetin: Een luxe leven in een gouden kooi

Update:
2 geheime zonen van Poetin

De Russische president Vladimir Poetin verbergt volgens berichten 2 jonge zonen: Ivan en Vladimir. Hun leven is een mysterie, vol pracht en praal maar zonder sociale contanten en geïsoleerd van de buitenwereld. Dit is hun moeder.

2 onbekende zonen van Poetin

Volgens de Russische onderzoekssite Dossier Center heeft Vladimir Poetin 2 onbekende jonge zonen. Deze zonen, Ivan en Vladimir, blijven buiten het zicht van de publieke opinie en leven vrijwel volledig geïsoleerd. Hun bestaan wordt omhuld door een sluier van geheimhouding, en er zijn maar weinig details bekend over hun leven.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Geïsoleerd leven

Ivan en Vladimir leven in een gouden kooi, ver verwijderd van de buitenwereld. Hoewel ze in luxe leven, hebben ze weinig contact met andere mensen buiten hun directe omgeving. Het lijkt erop dat alles wat ze nodig hebben, onmiddellijk wordt vervuld door hun vader en de entourage om hen heen. Faciliteiten en extravagante wensen worden zonder aarzelen ingewilligd, maar dit isoleren zorgt er wel voor dat ze nauwelijks normale sociale interacties hebben.

Momenten met hun vader

Ondanks de drukke agenda van Vladimir Poetin, trekt hij enige tijd uit voor zijn zonen. Poetin speelt graag ijshockey met hen, en dit zijn momenten die ze gezamenlijk doorbrengen. Echter, deze momenten zijn schaarser en vinden slechts af en toe plaats. Deze sporadische intieme momenten bieden een klein inkijkje in hun relatie, alhoewel de wereld maar weinig te weten komt over wat zich verder afspeelt binnen deze besloten familie.

Spoedig vertrek van Jorrit naar Rusland

Jorrit Faassen, voormalig echtgenoot van Maria Poetina, de oudste dochter van Vladimir Poetin, vertrok onmiddellijk na een incident rond een grondtransactie naar Rusland. Dit betekent dat hun persoonlijke en zakelijke banden nauw verweven blijven, ondanks de juridische perikelen die Faassen achterna zaten in Nederland. Het lijkt erop dat Poetin niet alleen zijn eigen kinderen, maar ook diens verwanten op de achtergrond probeert te beschermen en onder zijn invloedssfeer wil houden.x

Lees ook: Rusland en China strijden om de noordpool.

Invloedrijke familiebanden

De verborgen dynamiek tussen Poetin en zijn familie, inclusief de zonen Ivan en Vladimir, en ex-schoonzoon Faassen, onderstreept de complexe netwerk van relaties en loyaliteiten.

In dit netwerk speelt Poetin een centrale rol, waarbij hij enerzijds de schijn van een geïsoleerd privéleven hooghoudt, terwijl anderzijds duidelijke tekenen van zijn directe invloed zichtbaar zijn in het publieke domein, zoals bij de openlijke bescherming van Faassen tijdens diens incident met een Russische bankier.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Vladimir Poetin heeft 2 zonen met geheime gymnast

Bekijk de video hieronder, de gynaecoloog die de jongens ter wereld bracht klapt uit de school >>

Bron: BD

Hoofdfoto: Mikhail Svetlov / Contributor (Getty Images)

Meer over: