Ga naar de inhoud

Tom Jones en Engelbert Humperdinck ruziën na 40 jaar nog over vriendinnetje

Update:
Tom Jones en Engelbert Humperdinck

Tom Jones (84) en zijn 88-jarige muziekrivaal Engelbert Humperdinck blijven elkaar na 40 jaar nog steeds het leven zuur maken vanwege een oude vete. De 2 zangers ruziën over een toenmalig vriendinnetje van Jones, op wie Humperdinck zijn oog liet vallen.

Jones: ‘Humperdinck is een eikel’

Jones denkt er niet aan om de ruzie bij te leggen en noemt Humperdinck een eikel. “Ik wil niks bijleggen”, zegt hij in de Britse krant The Sun. Humperdinck op zijn beurt vindt het na 40 jaar wel genoeg geweest, en biedt Jones een wapenstilstand aan. Hij vindt het onzin om ruzie te blijven maken over zaken uit het verleden.

Lees verder onder het bericht >>

‘Ruzie tussen ons is klein bier’

Beide zangers waren in de jaren 60 en 70 waanzinnig populair. Ze konden het ook goed met elkaar vinden, maar daar kwam onverwacht de klad in. Humperdinck laat in een interview niets los over de ruzie, maar deze zou te maken hebben met het feit dat Humperdinck van manager wisselde en een vriendinnetje van Jones schaakte. Hij noemt de ruzie ‘klein bier’.

Lees verder onder bericht >>

Geen reactie van Jones op condoleance

Als Jones voor de deur staat, is hij van harte welkom, laat Humperdinck weten. “Ik sluit hem in mijn armen. Het is toch zonde, het hoeft toch niet zo door te gaan.”

Het is niet de eerste keer dat Humperdinck de ruzie wil bijleggen. Toen enkele jaren geleden de vrouw van Jones overleed, stuurde hij een bericht van medeleven. “Tom heeft daar helaas niet op gereageerd”, zegt 84-jarige zanger.

Bronnen: The Sun, The Mirror. Foto: Keystone-France/Gamma-Keystone via Getty Images

Meer over: