Ga naar de inhoud

André van Duin verwacht dat B&B Vol Liefde bij Gouden Televizier-Ring 2024 wint

Update:
Televisier-Ring André van Duin

André van Duin voorspelt dat het programma B&B Vol Liefde de prestigieuze Gouden Televizier-Ring gaat winnen. De prijsuitreiking is donderdag 17 oktober in Theater Carré in Amsterdam. De presentatie is in handen van Jan Smit en Peter Pannekoek.

Van Duin prijst B&B Vol Liefde

De bekende 77-jarige presentator André van Duin sprak zich positief uit over het RTL-programma tijdens een radiouitzending op NPO Radio 2. Van Duin vertelde aan presentator Jeroen Kijk in de Vegte dat het hem haast onvoorstelbaar lijkt als B&B Vol Liefde niet wint.

Volgens hem was het programma bijzonder spraakmakend en had het dagelijks de aandacht van vele kijkers weten te trekken. Voor Van Duin is het duidelijk dat het succes van dit programma moeilijk te overtreffen is, hoewel hij zelf ook kans maakt op de begeerde prijs.

Meerdere nominaties voor Van Duin

Naast de nominatie voor Denkend aan Holland, waarin hij samen met Janny van der Heijden schittert, is André van Duin ook genomineerd in de categorie voor beste presentator.

De tekst gaat verder onder de video >>

Een categorie waarin hij al eerder met succes bekroond werd. Van Duin toont zich bescheiden en blijft dankbaar voor de erkenning die hij al heeft ontvangen. “Ik ben al heel tevreden, dus ik mag niet klagen”, aldus de presentator. Zijn respect en waardering voor de andere genomineerden zijn voelbaar. Toch ligt zijn loyaliteit duidelijk bij B&B Vol Liefde.

Concurrentie in Televizier-Ring 2024 strijd

Naast B&B Vol Liefde zijn nog 2 andere programma’s genomineerd voor de Televizier-Ring. Eén daarvan is het programma Dwars door de Lage Landen, dat eveneens indruk heeft gemaakt op de kijkers.

In de categorie van beste presentator moet Van Duin de strijd aangaan met gerenommeerde namen zoals Ewout Genemans en Tim Hofman. De spanning stijgt, en de vraag wie er uiteindelijk met de felbegeerde ring vandoor gaat, blijft in het midden, tot de uitreiking die veelbelovend lijkt te zijn.

Voor de kijkers en de kandidaten in Theater Carré is het een avond vol verrassingen en erkenning.

Impact van de Televizier-Ring op genomineerden

De Televizier-Ring vormt een belangrijke erkenning binnen de Nederlandse televisiewereld. Voor genomineerden als André van Duin en programma’s zoals B&B Vol Liefde en Dwars door de Lage Landen, betekent een nominatie de waardering van critici en grotere zichtbaarheid en prestige in de industrie.

Deze prijsuitreiking, gehouden in het iconische Theater Carré, creëert een platform waar zowel gevestigde als opkomende televisiemakers op stralende wijze in de schijnwerpers worden gezet. De winnaars genieten van een verhoogde interesse en kansen voor toekomstige projecten, wat de felbegeerde prijs nog begeerlijker maakt.

Genomineerden Gouden Televizier-Ring 2024

Televizier-Ring Acteur

  • Elise Schaap
  • Frank Lammers
  • Pierre Bokma

Winnaar 2023: Bertrie Wierenga

Televizier-Ring Talent

  • Estavana Polman (SBS)
  • Merel Ek (SBS)
  • Monica Geuze (RTL/Videoland)

Winnaar 2023: Noa Vahle

Televizier-Ring Impact

  • De Joodse Raad (EO)
  • Eurovisie Songfestival (AvroTros)
  • Ewout in de verslavingskliniek (Videoland)

Winnaar 2023: Afscheidsconcert Rob de Nijs

Televizier-Ring online-videoserie

  • Fomo Show (KRO-NCRV)
  • Politievlog (Politievlogger Jan-Willem)
  • Rondje Binnenhof (NOS)

Winnaar 2023: Politie 24/7

Televizier-Ring Jeugd

  • Alles Flex (KRO-NCRV)
  • H3L (Videoland)
  • Mollenstreken (AvroTros)

Winnaar 2023: Steven en Jamie Kazàn: Road to Vegas.

De Televisier-Ring 2024 is te zien op donderdag 17 oktober vanaf 21.00 uur live bij AVROTROS op NPO 1.

Kijk ook om 20.30 uur naar de Rode Loper Show op NPO 1.

Bekijk hier het grappige fragment van Radio 538 met Janny van der Heyden over de uitreiking >>

Bronnen NPO Radio 2: Weekend-online. Hoofdfoto: Canva.

Meer over: