Ga naar de inhoud

Tamara Elbaz slachtoffer van ernstig geweldsincident

Update:
Tamara Elbaz geweldsincident

Realityster Tamara Elbaz heeft een traumatisch geweldsincident meegemaakt terwijl haar kind toekeek. Ze deelt dit nieuws op haar sociale media. Als ze van de schrik bekomen is, dan deelt ze wat er precies gebeurd is.

Oplettende buren schieten te hulp

Tamara Elbaz, bekend van de serie The Real Housewives of Amsterdam op Videoland, meldt dat oplettende buren onmiddellijk in actie kwamen en beide daders wisten te pakken. Hierdoor kon erger worden voorkomen. Dit toont het belang van een waakzame buurt tijdens noodsituaties.

Lees ook: handige en nuttige apps voor je huishouden en veilig thuis.

Begeleiding en beveiliging

Elbaz geeft aan dat ze in shock is en dat ze veel begeleiding en beveiliging krijgt na het incident. Ze benadrukt dat de situatie naar omstandigheden oké is, mede dankzij de steun en zorg van haar omgeving. De gebeurtenis heeft haar flink aangegrepen, maar ze blijft sterk.

Lopend politieonderzoek

Het onderzoek door de politie is nog in volle gang, waardoor Elbaz niet in staat is verdere details te delen. Ze hoopt in de toekomst meer duidelijkheid te kunnen verschaffen over de aanleiding en de exacte omstandigheden van het geweldsincident. In de tussentijd verzoekt ze om respect en geduld van de buitenwereld.

Ondersteuning van fans

Elbaz laat weten dat ze veel steun haalt uit de berichten van fans en volgers. Deze steun betekent veel voor haar in deze moeilijke tijd. Ze vraagt haar volgers om haar en haar zoontje de tijd en ruimte te geven om het incident te verwerken.

Reacties van bekenden en collega’s

Het incident heeft geleid tot talloze steunbetuigingen van zowel bekenden als collega’s. Heleen van Royen reageerde: ‘Wat ontzettend naar voor jullie Tamara. Veel sterkte.’ Eveneens plaatsten verschillende media-persoonlijkheden zoals Maria Tailor en Cherry-Ann Person hartverwarmende berichten van steun en medeleven.

Bekijk de reacties hieronder en lees verder >>

Invloed op haar werk en toekomstplannen

Ondanks het traumatische incident blijft Tamara Elbaz gefocust op haar werk en toekomstplannen. Naast haar deelname aan The Real Housewives of Amsterdam, werkt ze aan een reeks podcasts en is ze bezig met een boek over moederschap. Deze projecten geven haar energie en een positieve focus tijdens deze moeilijke periode. Elbaz hoopt dat deze creatieve uitlaatkleppen haar zullen helpen om sterker uit dit incident te komen.

Aangekondigd: nieuw seizoen The Real Housewives

Ook dit jaar is ze te zien zijn op RTL @videolandonline als 1 van de Real Housewives of Amsterdam.

Mediaberichten over Tamara Elbaz

RTL Boulevard bracht het nieuws naar buiten, naar aanleiding van het bericht dat Elbaz deelde op haar instagrampagina. Bekijk hieronder ook de uitzending van Shownieuws terug.

Bronnen:
RTL Boulevard, Story, shownieuws, grazia, instagram tamaraelbaz
Foto ter illustratie: Canva

Meer over: