Ga naar de inhoud

Steunbetuiging: bloemen voor Viola Holt na lelijke valpartij

Update:
Viola Holt krijgt bloemen na val van trap

Na een nare val waarbij ze haar enkel brak, ligt Viola Holt in het ziekenhuis. Ondanks de pijn blijft ze positief, en het bloemetje van Shownieuws bracht een glimlach op haar gezicht.

“Ach, dit soort dingen gebeuren,” reageert ze met haar vertrouwde humor vanuit haar ziekbed.

Na zo’n feestmaand in zwaar weer

Het begon als een feestelijke maand voor Viola Holt. Eerder in augustus blies de geliefde oud-presentatrice 75 kaarsjes uit, maar de vreugde heeft plaatsgemaakt voor een pijnlijke wending.

Viola, die bekendstaat om haar charme en veerkracht, maakte een ongelukkige val die haar recht naar het ziekenhuis bracht.

Een nare valpartij

Op vrijdag liep het mis. Terwijl Viola de trap afkwam, verloor ze tijdens de laatste 2 traptreden haar evenwicht en maakte ze een lelijke val. Het resultaat? Een vermoedelijk gebroken enkel.

Het bleek een gecompliceerde breuk. De artsen probeerde de breuk recht te zetten, wat ongelofelijk veel pijn deed. Uiteindelijk is dit onder narcose toch gelukt, maar een vervolgoperatie staat haar nog te wachten. Om de pijn te verzachten kreeg ze wel roze-gips.

Viola Holt bericht op facebook

Dit nieuws deelde ze zelf op haar afgeschermde Facebook-pagina, waar ze vanuit haar hart sprak. Terwijl ze op de ambulance wachtte, bracht ze haar volgers op de hoogte van haar toestand. Eerder deze maand viel ze al op haar rug, waardoor augustus niet bepaald haar geluksmaand genoemd kan worden.

Gecancelde plannen en Formule 1

Viola’s weekendplannen vielen letterlijk in het water. In plaats van genieten van de Formule 1 in Zandvoort, moet ze nu waarschijnlijk haar been in het gips laten zetten. “Het is jammer,” schrijft ze, “maar dit soort dingen gebeuren nu eenmaal.”

De oud-presentatrice neemt haar lot opvallend rustig, hoewel haar agenda voor de komende dagen volledig is leeggeveegd. Een zure streep door wat een feestelijke periode moest zijn.

Lees ook: De Koning wil contractverlenging voor Dutch Grand Prix.

Een dankbare levenshouding

Ondanks de pijn en tegenslagen blijft Viola opmerkelijk positief. In een recent interview met weekblad Weekend reflecteerde ze op haar leven: “Ik ben dankbaar dat ik zonder ernstige klachten 75 ben geworden. Als ik morgen omval, is het ook goed. Ik heb zo’n mooi leven gehad.”

Ze beschrijft haar leven als fascinerend, vol avonturen en successen. Haar vele reportages in het buitenland, de gewonnen prijzen en bijzondere ervaringen vormen een rijk verleden waarop ze met tevredenheid terugkijkt.

Een bloemetje voor Viola Holt

Shownieuws bracht haar een bloemetje als steunbetuiging. Daar was ze zo te zien heel blij mee!

Bekijk de beelden hieronder en lees verder >>

Negativiteit en kritiek

Haar leven was echter niet altijd rozengeur en maneschijn. “Tijdens mijn carrière heb ik bakken kritiek over me heen gekregen,” vertelt Viola. “Maar op een gegeven moment leer je daar maling aan te hebben.”

Wat haar betreft draait het om de mening van de mensen die er echt toe doen: haar vrienden, familie en kinderen. Showbusiness heeft volgens Viola altijd een harde kant gehad, maar ze heeft geleerd erdoorheen te kijken.

Ze zeggen nooit in je gezicht wat ze van je denken, maar altijd achter je rug. Dat is showbizz. Daar moet je tegen kunnen.

Reiki als steun

Ondanks haar fysieke tegenslagen zoekt Holt haar steun in alternatieve geneeskunde. Reiki, een spirituele geneeswijze, helpt haar om door de pijn heen te komen. “Het geeft me rust en kracht,” aldus Viola. Hoewel haar situatie momenteel verre van ideaal is, weet ze toch een lichtpuntje te vinden in deze donkere periode.

Met haar positieve instelling en veerkrachtige houding lijkt Viola Holt ook deze hobbel in haar leven vol vertrouwen te nemen. Haar boodschap? Wees dankbaar voor wat je hebt en geniet van elke dag, zelfs als het even tegenzit.

Bron: Talpa

Meer over: