Ga naar de inhoud

Rico Verhoeven vraagt vriendin Naomy ten huwelijk: ‘Het was magisch’

Huwelijksaanzoek Rico Verhoeven

Rico Verhoeven heeft zijn vriendin Naomy van Beem ten huwelijk gevraagd. De 35-jarige kickbokser deelt woensdag beelden van het aanzoek en jubelt: ‘She said yes. Dit was magisch!’ Bekijk hier het romantische aanzoek.

Een groot moment voor het stel

Rico Verhoeven, de bekende Nederlandse kickbokser, heeft eindelijk de grote stap gezet in zijn relatie. Hij ging op zijn knieën en vroeg zijn vriendin Naomy van Beem ten huwelijk. Dit belangrijke moment deelt hij met trots en vreugde met zijn volgers op sociale media. Je ziet een dolgelukkige Naomy die volmondig ‘ja’ zegt. Het paar straalt van blijdschap en liefde. Voor Rico, die al vele overwinningen in de ring heeft behaald, voelt dit aanzoek als een van zijn grootste overwinningen in het leven.

Bekijk hier het aanzoek. De tekst gaat onder het Instagram-bericht verder >>

Romantisch en magisch aanzoek

Het aanzoek van Rico was volgens hemzelf magisch. Hij voegde een Engels tintje toe aan zijn online post door te schrijven: ‘She said yes.’ Deze woorden benadrukken de internationale allure van hun liefde en het bijzondere moment dat ze samen willen vieren. Naomy, die altijd aan zijn zijde heeft gestaan, straalt terwijl ze de ring toont aan de wereld. Het is een bekroning op hun liefde en een bewijs van hun sterke band. Voor het stel is dit het begin van een nieuw hoofdstuk in hun leven samen.

Reacties van vrienden en fans

Na de bekendmaking van het heuglijke nieuws stroomden de reacties binnen. Vrienden, familie en fans van Rico laten massaal hun felicitaties en gelukwensen achter. Ook collega-kickboksers en bekende Nederlanders reageren enthousiast op het nieuws. Iedereen lijkt blij voor het verliefde stel en wenst hen het allerbeste voor de toekomst. Het geluk van Rico en Naomy werkt aanstekelijk, en hun liefde wordt door velen gevierd. Voor hen beiden voelt het aanzoek als een sprookje dat werkelijkheid is geworden.

Toekomstplannen voor het stel

Het aanzoek markeert het begin van een spannende tijd voor Rico en Naomy. Ze maken plannen voor hun toekomst samen en dromen van een prachtige huwelijksdag. Hoewel de details van de bruiloft nog niet bekend zijn, kijken ze er enorm naar uit om hun liefde te bezegelen met een mooie ceremonie. Hun volgers kunnen niet wachten om meer te horen over de voorbereidingen en het uiteindelijke feest. Voor nu genieten ze van hun verloving en de vreugde die dit met zich meebrengt.

Romantische locatie en voorbereiding

De keuze voor de Malediven als locatie voor het huwelijksaanzoek was een schot in de roos. De idyllische eilanden met hun parelwitte stranden en azuurblauwe wateren vormden het perfecte decor voor dit romantische gebaar. Rico Verhoeven had de hulp ingeroepen van het St. Regis Maldives resort om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld was. Van een prachtig gedecoreerd diner op het strand tot de muziekkeuze van Whitney Houston’s ‘I Have Nothing’ op de achtergrond, alles droeg bij aan het magische moment waarop Rico op één knie ging.

Achtergrond van hun relatie

Rico en Naomy zijn sinds 2021 een stel, maar hun liefdesverhaal begon veel eerder. Hiervoor had hij een relatie van 13 jaar met Jacky Duchenne, met wie hij 3 kinderen heeft. Na hun scheiding vond hij opnieuw de liefde bij Naomy van Beem, een bekende influencer. Hun relatie bracht een frisse wind in het leven van de kickbokser, die ook op persoonlijk vlak veel support heeft gevonden in Naomy. Dit aanzoek is dan ook een bekroning op hun liefde en gezamenlijke reis de afgelopen jaren.

Bron van AD. Foto: Daniel Kroll/BSR Agency/Getty Images

Meer over: