Ga naar de inhoud

René en Natasja Froger presenteren spannende klus- en woonwedstrijd op NET 5

René en Natasja Froger presenteren nieuw klusprogramma

Natasja en René Froger, een van Nederland’s meest geliefde showbizzkoppels, verrassen hun fans deze zomer met een gloednieuw televisieprogramma op NET 5. Ondanks René’s bekentenis dat hij “niet echt een klusser” is, neemt het duo de presentatie van een uniek klusprogramma op zich.

Het belooft een spannende strijd te worden waarin 6 koppels strijden om een prachtige beloning: 5 jaar gratis wonen in een volledig gerenoveerd huis.

Klusprogramma met een twist

In dit nieuwe programma gaan 6 stellen de uitdaging aan om een vrijstaand huis op de Veluwe te verbouwen. Dit huis heeft dringend een opknapbeurt nodig, en het koppel dat het beste werk levert, mag er uiteindelijk 5 jaar gratis wonen. Gedurende deze periode hoeven ze geen huur, internet, gas, water of licht te betalen, wat neerkomt op een aanzienlijke besparing op de maandelijkse huishoudelijke rekeningen.

Een huis dat lichtelijk gedateerd was en dan druk ik me heel voorzichtig uit

aldus Natasja Froger

De grote uitdaging

“8 weken lang gaan de stellen een soort strijd met zichzelf aan – maar ook met de andere stellen,” legt René uit. Het wordt extra interessant omdat er slechts één keuken is die gezamenlijk ontworpen moet worden. Natasja licht toe: “Als wij er zouden gaan samenwonen, willen we een romantische keuken, maar een ander stel denkt misschien wel: sodemieter op met je romantische keuken, ik wil juist een strakke keuken!”

Samenwerken en stemmen

De stellen krijgen een budget waarmee ze niet alleen het huis moeten verbouwen en inrichten, maar ook hun boodschappen moeten doen. Elke week wordt er iemand weggestemd, wat de druk en de competitie nog verder opvoert. “Ik ben het luisterend oor en probeer de boel in goede banen te leiden,” zegt Natasja. “Ik kan natuurlijk vooral heel erg goed kletsen.”

Première en deelnemers

Het programma wordt naar verwachting vanaf augustus uitgezonden op NET 5. Momenteel is de zoektocht naar enthousiaste deelnemers nog in volle gang. René grapt: “Zullen wij ons opgeven? Nee, want jij kunt niet klussen. Dan wordt het helemaal niks.”

Interview met Natasja Froger over het nieuwe klusprogramma

In dit interview vertelt Natasja Froger meer over het gloednieuwe programma.

Bekijk de uitzending hieronder terug en lees verder >>

René en Natasja Froger over het nieuwe klusprogramma

Al eerder vertelde het Froger-koppel over de plannen voor het nieuwe programma.

Bekijk de uitzending hieronder terug en lees verder >>

Met hun nieuwe klusprogramma beloven Natasja en René Froger de Nederlandse televisie een frisse en spannende draai te geven. Mis deze unieke show niet en volg hoe 6 koppels de uitdaging aangaan om hun droomhuis werkelijkheid te maken.

Na de drukke toppers-concerten in mei heeft René Froger ook een drukke zomer voor de boeg. Want er staat nog wat op stapel.

Tweede seizoen de Frogers op reis

Naast hun nieuwe klusprogramma, keert de geliefde Froger-familie namelijk ook terug voor een tweede seizoen van hun populaire realityserie Happy Campers. Hierin ging de hele familie samen kamperen met tot gevolg vele hilarische tv-momenten. De vijftienkoppige familie reist ook dit keer vanuit hun thuisbasis in Blaricum naar Engeland. Dit seizoen belooft nog meer verrassingen en onvergetelijke momenten.

Bron: Talpa
Hoofdfoto: BSR Agency / Contributor (Getty Images)

Meer over: