Ga naar de inhoud

Verhuizing Rachel Hazes naar Spanje te zien in realityserie?

Rachel Hazes realityserie brasserie in Spanje

Realityseries blijven een populaire vorm van entertainment en lijken nooit uit de mode te raken. Met titels als Urk, Chateau Meiland en De Bauers hebben kijkers al een breed scala aan keuzes. Talpa Network voegt daar mogelijk een nieuwe ‘ster’ aan toe: Rachel Hazes.

Rachel Hazes in realityserie?

De weduwe van de legendarische zanger André Hazes heeft recentelijk aangekondigd dat ze een brasserie opent in het Spaanse Torremolinos, vergezeld door haar eigen realityshow.

Met een cameraploeg in haar kielzog, heeft ze onlangs de locatie van haar aanstaande brasserie verkend, zo blijkt uit beelden op TikTok. Een woordvoerder van Talpa Network heeft het nieuws bevestigd aan Shownieuws, waarmee de geruchten over een mogelijke realityserie worden bevestigd.

TikTok video waarin Rachel Hazes ontdekt is in de bediening

De tekst gaat onder de video verder >>

@justinamsterdam Wat denk jij? Nieuwe passie of nieuwe melkkoe? 🤔💰#rachelhazes #carihuela #casabeense #casahazes #andrehazes #juice #spanje #brasserie #emigreren #vj #viraal #fyp #foryou ♬ origineel geluid – Justin Amsterdam

De brasserie, gevestigd in Torremolinos, een geliefde bestemming voor Nederlandse overwinteraars, zal een hommage zijn aan de wijlen André Hazes. Rachel Hazes heeft verklaard dat ze deze stap zet om de langgekoesterde wens van haar man, die in 2004 overleed, te vervullen.

“Zoals velen van jullie weten, heb ik sinds het overlijden van André met zijn droom in mijn gedachten geleefd. Daarom ben ik ontzettend trots dat ik deze droom nu werkelijkheid kan maken, en nog wel in zijn geliefde Spanje. Op 10 februari 2024 opent Brasserie Casa Hazes haar deuren”, deelde Rachel Hazes via Instagram eind 2023.

Nieuws over het Café Brasserie Casa Hazes

De tekst gaat onder de video verder >>

Het nieuws belooft een boeiende kijkervaring te worden voor fans van de Hazes-familie, zowel in Nederland als daarbuiten. Binnenkort kunnen kijkers de avonturen onder de Spaanse zon volgen op de Nederlandse televisie. De lancering van de realityserie belooft een memorabele gebeurtenis te worden voor liefhebbers van het genre en de Hazes-geschiedenis.

Wat zou André hiervan vinden?

Shownieuws over de realityserie van Rachel Hazes

Uiteraard bleef dit nieuws niet ongemerkt. In de late uitzending van Shownieuws werd er uitgebreid aandacht aan besteed.

Bekijk de uitzending hieronder terug >>

Niet alleen Rachel Hazes heeft Spanje ontdekt, ook onze prinses Amalia verblijft regelmatig in Madrid.

Bron: Talpa
Beeldmateriaal: Fernando Cortes (Canva)

Meer over: