Ga naar de inhoud

Mart Hoogkamer en vriendin Jennifer ontsnapt aan een inbraak

Mart Hoogkamer ontsnapt aan inbraak

De Leidse zanger Mart Hoogkamer deelt op Instagram dat hij aan een woningoverval is ontsnapt. Hij kreeg onverwachts bezoek van de politie, dat was schrikken voor Mart Hoogkamer en zijn vriendin. De politie onderzoekt de zaak, waarbij beelden van de daders en een grijze Skoda Yeti zijn vastgelegd.

Leidse zanger Mart Hoogkamer ontsnapt aan woningoverval

LEIDEN – De populaire Leidse zanger Mart Hoogkamer is aan een overval in zijn eigen huis ontsnapt. Op zijn Instagrampagina deelde Hoogkamer het nieuws met zijn volgers. “Zojuist hebben wij bezoek gehad van de politie met de mededeling dat er een poging tot woningoverval is geweest op ons.”

Volgens Hoogkamer heeft de politie direct een onderzoek gestart naar de poging tot overval. “Deze personen staan op beeld, ook de grijze Skoda Yeti,” voegde hij eraan toe.

Ik kan jullie vertellen dat er nooit wat thuis ligt, alleen een opgeleide politiehond ligt er binnen.

aldus Mart Hoogkamer


Of de politie al verdachten op het oog heeft, is nog niet bekend. De zanger gaf aan dat hij en zijn familie veilig zijn, mede dankzij de aanwezigheid van hun politiehond. De politie zet het onderzoek voort en hoopt snel meer duidelijkheid te krijgen over de identiteit van de daders.

Mart Hoogkamer deelt het nieuws zelf

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Beelden van de inbraakpoging bij Mart Hoogkamer

Bekijk de uitzending van Shownieuws hieronder terug >>

Bron: Talpa

Eerder bericht >>

Publiekslieveling Mart Hoogkamer vraagt dit bedrag voor een optreden

Mart Hoogkamer, de winnaar van de prestigieuze Edison Pop-prijs, zou ongeveer 7000 euro vragen om op te treden tijdens een privéfeest of evenement. Hoogkamer, die bekendheid verwierf doordat hij zingend op het strand werd gefilmd, ziet de vraag naar zijn optredens sterk stijgen.

Toename van populariteit

Hoogkamer’s status in de Nederlandse muziekindustrie heeft een belangrijke groei doorgemaakt sinds zijn verschijning in “De beste zangers van Nederland”. Zijn uitvoeringen werden warm onthaald door het televisiekijkende publiek. Met als hoogtepunt zijn versie van het lied “Ik leef mijn eigen leven,” die een trend werd op social media kanalen. Deze toegenomen aandacht heeft bijgedragen tot zijn groeiende bekendheid en aanzien als zanger.

Edison Pop-prijs

Voor de 2e keer ontving Mart Hoogkamer de Edison Pop-prijs. Dit is een erkenning voor artiesten die een significante bijdrage leveren aan de Nederlandse muziekindustrie. Hiermee herhaalde hij zijn succes van het voorgaande jaar, toen hij eveneens bekroond werd met een Edison in de categorie Hollands.

Mart Hoogkamer wint voor de 2e keer Edison Pop-prijs

De tekst gaat verder onder het bericht >>

Boeken voor optredens

Volgens het ANP-bericht is Hoogkamer, na een lange tijd uit de running geweest te zijn, weer beschikbaar voor optredens. Je kunt hem boeken voor evenementen of privéfeesten. Het tarief bedraagt bijna 7000 euro. Dit tarief is aanzienlijk gestegen in vergelijking met de prijzen van voorheen. Zo werd in 2018 gemeld dat het boeken van een optreden van Hoogkamer ongeveer 2500 euro bedroeg.

Zijn management bevestigde dat een geboekt optreden van 45 minuten een tarief betreft dat technisch support en geluidsdiensten omvat. Het is in de muziekwereld niet ongebruikelijk dat bekende artiesten hoge tarieven vragen voor uitvoeringen op evenementen en festivals. De aangerekende prijs is vaak afhankelijk van de populariteit en bekendheid van de artiest, evenals de duur en locatie van het optreden.

Is Mart Hoogkamer een publiekslieveling?

Snelgroeiend succes

Hoogkamer heeft zich in een relatief korte periode opgewerkt tot een prominente figuur in de Nederlandse muziekwereld. De bekroning met de Edison Pop-prijs heeft zijn reputatie nog verder versterkt. Met zijn kenmerkende stem en vertolkingen van populaire nummers heeft hij een stevige aanhang van fans opgebouwd.

Op dit moment is het dus mogelijk om Hoogkamer te boeken voor een optreden op evenementen en feestjes voor het bedrag van bijna 7000 euro. Hoewel dit een aanzienlijke stijging betekent in vergelijking met voorgaande jaren, is zo’n prijskaartje niet ongebruikelijk voor een succesvolle artiest in de muziekindustrie.

Bron: ANP, de Limburger

Meer over: