Ga naar de inhoud

Actrices voor prinsessenrollen in Máxima-serie gezocht

Prinsessen

Producent Millstreet Films zoekt actrices voor de rollen van prinsessen Amalia, Alexia en Ariane. De opnames starten in oktober. De producent is volop bezig met de voorbereidingen voor het tweede seizoen van de hitserie ‘Máxima’. Hiervoor zoeken ze jong talent om de koninklijke dochters te spelen.

Grotere rol voor de prinsessen

De serie ‘Máxima’ op Videoland vertelt het levensverhaal van koningin Máxima. In het tweede seizoen krijgen de prinsessen een grotere rol. Actrices die op Amalia, Alexia en Ariane lijken, maken kans. Het is geen toeval dat de zoektocht nu begint. De opnames voor de nieuwe afleveringen starten namelijk al in oktober. Dit betekent dat er nog maar een paar maanden zijn om de perfecte kandidaten te vinden.

De tekst gaat onder de video verder >>

Zoektocht richt zich op 2 leeftijdsgroepen

Voor het vervolg van de serie zoeken ze 3 drie blonde zusjes die vloeiend Nederlands en bij voorkeur ook Spaans spreken. De zoektocht richt zich op 2 leeftijdsgroepen: zusjes die de rollen kunnen spelen van 3, 5 en 6 jaar, en die van 6, 8 en 9 jaar. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich aanmelden tot en met 15 juli. De opnames beginnen in oktober.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

In het tweede seizoen van de serie nemen Delfina Chaves en Martijn Lakemeier opnieuw de hoofdrollen op zich als Máxima en Willem-Alexander. Ook Elsie de Brauw en Sebastian Koch keren terug als Beatrix en Claus. Dit seizoen wordt de rest van de Nederlandse Koninklijke familie gepresenteerd, waaronder de jonge prinsessen Amalia, Alexia en Ariane. Als je (klein)kinderen hebt die in het profiel passen, moedigen we je aan om hen aan te melden voor deze unieke kans.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Grote kans voor jonge actrices

Millstreet Films staat bekend om zijn grondige voorbereiding. De producent wil dat alles klopt tot in de details. Dit geldt zeker voor de cast van de nieuwe prinsessenrollen. De casting moet straks in oktober tot in de puntjes geregeld zijn. Voor jonge actrices betekent dit een grote kans. Meespelen in een populaire serie als ‘Máxima’ kan een springplank zijn naar een grotere carrière. Daarbij komt ook nog eens de eer om als prinses op het scherm te schitteren.

Spannende tijden voor Videoland

Videoland heeft hoge verwachtingen van het nieuwe seizoen. De serie is een belangrijk onderdeel van hun programmering. De juiste actrices kiezen, maakt het verschil tussen een goed en een geweldig seizoen. Iedereen kijkt nu uit naar oktober. Dan beginnen de opnames en wordt het duidelijk wie de nieuwe Amalia, Alexia en Ariane zullen zijn. Spannend!

Bron: De Telegraaf. Foto: Michel Porro/Getty Images

Meer over: