Ga naar de inhoud

Krachttraining en plastische chirurgie: zo transformeerde Prinses Kalina zichzelf

Update:
prinsses-kalina

Prinses Kalina van Bulgarije is de laatste tijd veel in het nieuws geweest vanwege haar opmerkelijke transformatie. Niet alleen heeft ze zich fysiek sterk ontwikkeld door intensieve krachttraining, maar ze heeft ook haar uiterlijk veranderd met behulp van plastische chirurgie.

Dit heeft geleid tot veel discussie en gemengde reacties, maar 1 ding is zeker: de prinses is fitter dan ooit tevoren. Vind jij de ophef terecht?

De tekst gaat onder het X-bericht verder >>

Dochter van een Tsaar

Kalina werd geboren als de enige dochter van Simeon Saxe-Coburg-Gotha, de laatste tsaar van Bulgarije. Na de afschaffing van de monarchie in 1946 verhuisde de familie naar Egypte en later naar Spanje. Simeon keerde uiteindelijk terug naar Bulgarije en diende van 2001 tot 2005 als democratisch verkozen premier van het land. Kalina’s moeder, Margarita Gómes-Acebo y Cejuela, is van Spaanse adel. Samen met Simeon kreeg ze 5 kinderen: 4 zoons en 1 dochter, prinses Kalina.

De wilde prinses

Kalina staat al jaren bekend als ‘de wilde prinses’ vanwege haar onconventionele gedrag en uiterlijk. Ze schoor ooit haar hoofd kaal en bezocht high society evenementen met feloranje haar. In 2000 zorgde ze voor opschudding met haar sterk veranderde uiterlijk. Ze beweerde dat haar strakgetrokken gezicht en Michael Jackson-achtige neus het resultaat waren van een ongeluk op haar achtste. Volgens royalty watchers was dit echter wel het gevolg van plastische chirurgie.

Transformatie door krachttraining

Na de controverse rondom haar gezicht en neus bleef het een tijd stil rond Kalina. Onlangs werd ze echter weer gespot, dit keer met een opvallend gespierd lichaam. De prinses heeft duidelijk veel tijd in de sportschool doorgebracht en dat heeft geleid tot gemengde reacties op sociale media. Kalina zelf is echter tevreden met haar transformatie. “Ik ben een atleet”, verklaarde ze. Haar partner voegde daaraan toe: “Ze is in uitstekende vorm dankzij een gezonde levensstijl, dagelijkse training en goede voeding.”

Prinses Kalina’s nieuwe levensstijl

De prinses volgt een rigoureus trainingsschema. Dagelijks doet ze 300 squats en 100 pull-ups per sessie. Daarnaast wandelt ze veel, skiet ze graag en doet ze aan paardrijden. Kalina eet elke 3 uur kleine porties om haar energie op peil te houden en zweert alcohol af. Voor het slapengaan drinkt ze een glas geitenmelk. Of dat werkt? Nou, kijk maar.

Plastische chirurgie en de invloed op haar uiterlijk

Naast haar strenge fitnessregime heeft Kalina ook plastische chirurgie ondergaan om haar uiterlijk te veranderen. Ze beweert dat haar nieuwe neus en strakgetrokken gezicht het resultaat zijn van medische complicaties na een ongeval in haar jeugd. Toch blijft er speculatie bestaan over de exacte procedures die ze heeft laten uitvoeren.

Het principe van een gezonde geest in een gezond lichaam

Vandaag de dag leeft Kalina naar het principe ‘mens sana in corpore sano’ – een gezonde geest in een gezond lichaam. Sport en beweging zijn altijd al belangrijk voor haar geweest, en ze leerde skiën voordat ze kon lopen. Als kind maakte ze lange wandelingen met haar vader door de Alpen. Nu geniet ze van een actieve levensstijl in de natuur rondom haar huis net buiten de Bulgaarse hoofdstad Sofia.

Hoofdfoto: Europa Press/Europa Press via Getty Images

Meer over: