Ga naar de inhoud

Prinses Amalia traint elke dag in de sportschool én zo ziet dat eruit

Update:
Amalia sportschool

Prinses Amalia’s transformatie is werkelijk indrukwekkend. Iedereen die beelden van haar heeft gezien van de afgelopen maanden, kan het beamen: Amalia straalt! Voor het eerst in lange tijd zag je onze kroonprinses vol zelfvertrouwen. Ook leek ze een paar kilo’s lichter.

Haar opmerkelijke fitnesstransformatie zorgt niet alleen in Nederland voor gesprekken, maar trekt ook internationale belangstelling. Amalia sport elke dag en dat is duidelijk te zien. Haar toewijding aan een gezonde levensstijl heeft geresulteerd in een stralende, zelfverzekerde nieuwe look. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Een wereldwijde sensatie

De belangstelling voor Amalia’s veranderingen gaat verder dan de Nederlandse grenzen. In Spanje, waar ze vanwege de historische banden tussen de koninklijke families en haar tijd daar bekendheid geniet, wordt elke stap die ze zet nauwlettend gevolgd. Het lijkt wel alsof iedere sit-up die ze maakt de voorpagina’s haalt. Ja, echt waar!

Bekijk hier hoe goed onze prinses eruit ziet en lees daarna verder >>

Prinses Amalia zeer populair in Argentinië

In Argentinië, het thuisland van koningin Máxima, is royalty-expert Rodolfo Vera Valderón zo gefascineerd door Amalia dat hij haar activiteiten, inclusief haar trainingen, tot onderwerp van zijn carrière heeft gemaakt.

Gewichtsverlies door diabetesmedicijn?

Er gaan zelfs geruchten dat ze haar indrukwekkende gewichtsverlies zou hebben te danken aan het omstreden diabetesmedicijn Ozempic. Tijdens een talkshow stelde Vera Valderón voor dat zowel Amalia als Máxima mogelijk gebruikmaken van dit medicijn, wat uiteraard tot veel opschudding leidde. Spaanse media ontkrachten deze speculaties.

Elke dag trainen met de personal trainer

Volgens royaltywatchers in Spanje is Amalia’s nieuwe uiterlijk het resultaat van keihard werken in de sportschool. Ze traint onder leiding van personal trainer Milan Antoni, die haar begeleidt in een intensief fitnessregime. Geen magie of medicatie, maar ouderwets zweten.

Bekijk hier een video over de personal trainer Milan Antoni >>

Hard werken in de sportschool

Sinds haar terugkeer naar Amsterdam is prinses Amalia bijna dagelijks te vinden in de sportschool. Milan Antoni van Antoni Aesthetics heeft niet alleen haar fitnessroutine aangepast, maar ook haar dieet. Groenten en quinoa zijn nu haar beste vrienden. Deze veranderingen zijn niet alleen bedoeld om haar fysieke conditie te verbeteren, maar ook om haar voor te bereiden op haar toekomstige rol als koningin. Nou, petje af voor onze prinses.

Foto ter illustratie: Canva

Meer over: