Ga naar de inhoud

Prinses Alexia uitgezwaaid door het koningspaar voor studie in Londen

Update:
Alexia gaat studeren in Londen

Prinses Alexia is aangekomen in Londen voor haar studie aan University College London. De 19-jarige prinses gaat de bachelor Science & Engineering for Social Change volgen. Dit nieuws werd gisteren trots gedeeld door het Koninklijk Huis. Zo zag het eruit!

Aankomst in Londen

Prinses Alexia heeft haar intrek genomen in Londen waar ze gaat studeren. Deze nieuwe stap markeert een belangrijk moment in haar leven. Haar aankomst werd opgemerkt door vele media, en het Koninklijk Huis deelde met trots de eerste beelden van haar in de Britse hoofdstad.

Bericht van het Koninklijk Huis: Alexia start studie in Londen

“Prinses Alexia is in Londen, waar zij deze week begint aan haar studie aan University College London. Zij start de bachelor Science & Engineering for Social Change aan de Faculty of Engineering. De studietijd van de Prinses wordt beschouwd als privé.”

Bekijk het bericht hieronder en lees verder >>

Studierichting Science & Engineering for Social Change

De keuze voor de bachelor Science & Engineering for Social Change is opmerkelijk en past goed bij de interesses en passies van de prinses.

Deze studie richt zich op het gebruik van wetenschappelijke en technische innovatie om maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Dit is een relevant en uitdagend studiegebied, vooral in de huidige tijd waarin technologie een steeds grotere rol speelt in het oplossen van wereldwijde problemen.

University College London, 9e van de Wereld

Het artikel gaat verder onder het bericht >>

Leven op de campus

Het studeren aan University College London betekent ook een nieuw leven voor Alexia op de campus. Dit biedt haar de kans om zelfstandig te worden, nieuwe vrienden te maken en deel te nemen aan het bruisende studentenleven in Londen. De campus van de universiteit staat bekend om haar diverse en internationale gemeenschap, wat Alexia de mogelijkheid geeft om zich te omringen met studenten van over de hele wereld.

Reacties van het Koninklijk Huis

Het Koninklijk Huis reageerde enthousiast op deze nieuwe fase in het leven van prinses Alexia. De steun van haar familie is duidelijk merkbaar, en er zijn vele lovende woorden gesproken over haar keuze voor deze specifieke studierichting.

De publiciteit rondom haar aankomst en de beelden die zijn gedeeld, tonen de trots die het Koninklijk Huis voelt voor haar.

Toekomstige plannen

Hoewel het nu nog vroeg is om te speculeren over haar toekomstige plannen, staat één ding vast: prinses Alexia heeft ambitieuze doelen. Door haar studie aan University College London kan ze vaardigheden en kennis opdoen die haar zullen helpen om een positieve impact op de wereld te maken.

Dit avontuur in Londen belooft een waardevolle en leerzame ervaring te worden voor de jonge prinses.

Keuzestress en Voorbereiding

De keuze voor haar studie was niet gemakkelijk voor prinses Alexia. Tijdens een persmoment in juni liet ze weten dat ze veel keuzestress ervaarde bij het maken van haar beslissing. Ze had zich bij verschillende universiteiten ingeschreven en uiteindelijk viel haar keuze op University College London. Het afgelopen jaar heeft de prinses gereisd en verschillende culturen leren kennen tijdens haar tussenjaar, wat haar heeft geholpen om een weloverwogen keuze te maken.

Lees ook: Prinses Alexia stond ook ingeschreven bij Rijksuniversiteit Groningen.

Prinses Alexia over stress en studie

De tekst gaat verder onder de video >>

Mode en Lifestyle

Naast haar studie, heeft prinses Alexia ook al indruk gemaakt op modegebied. Bij haar aankomst in Londen werd ze gespot in een chique outfit, waarbij ze een van de grootste modetrends van het moment droeg: bruin suède. Deze keuze benadrukt niet alleen haar verfijnde smaak maar laat ook zien dat ze oog heeft voor de laatste trends. Het is duidelijk dat Alexia niet alleen academisch, maar ook op het gebied van mode, haar eigen weg gaat vinden in de bruisende stad Londen.

Meer lezen over Prinses Alexia? Dit zijn alle berichten over haar.

Video’s Prinses Alexia in Londen

Bekijk de video’s hieronder >>

Bronnen:

Koninklijkhuis.nl

Hoofdfoto: © RVD

Meer over: