Ga naar de inhoud

Prinses Alexia gaat los in de clubs van Londen: studeren maar vooral feesten

Update:
Prinses Alexia feesten in Londen

Studeren aan de prestigieuze University College London (UCL) is een serieuze onderneming voor onze Prinses Alexia. Gelukkig hoort hier ook een hoop lol bij. Londen staat bekend om zijn onweerstaanbare mix van chique cocktailbars, trendy underground clubs en exclusieve afterparty’s.

En ja, volgens geruchten en insiders – die altijd net iets meer weten dan ons – laat onze prinses zich regelmatig verleiden door het bruisende nachtleven van deze wereldstad. Wat doet ze tussen het studeren door? Wat voor spannende avonturen beleeft ze? Dat lees je hier.

Wat zeggen de geruchten?

Stel je voor dat je door de hippe straten van Soho of het luxe Mayfair loopt en daar Alexia tegenkomt met een espresso martini in de hand. Volgens verschillende bronnen zou dat zomaar kunnen gebeuren.

Ze gaat naar exclusieve rooftop parties, waar alleen een selecte groep welkom is. Maar ook naar alternatieve underground feesten, waar de sfeer draait om nonchalante ambiance. Alexia weet zich moeiteloos aan te passen aan beide werelden.

Rooftop parties in Londen

Lees verder onder deze Instagrampost >>

Alexia’s studietijd: University College London (UCL)

Eerder schreven we: prinses Alexia werd uitgezwaaid door de koninklijke familie voor haar studie in Londen.

Lees verder onder deze Instagrampost >>

Vrijheid in anonimiteit

Een van de grote voordelen van het studeren en leven in Londen? Prinses Alexia geniet van veel meer anonimiteit dan in Nederland. In Nederland is het risico groot dat mensen haar op elke straathoek herkennen. In Londen kan ze relatief ongestoord genieten van het studentenleven. Ze kan feesten en ontspannen zonder dat elk moment vastgelegd wordt door nieuwsgierige ogen.

Lees verder onder de video >>

Een manier om te ontspannen

Laten we niet vergeten dat zelfs prinsessen soms even moeten ontsnappen aan de studieboeken. Het nachtleven in Londen biedt Alexia, net als andere studenten, de kans om te ontspannen en plezier te maken.

Na een intensieve week vol colleges en studie is een avondje uit de perfecte manier om stoom af te blazen en nieuwe energie op te doen. Geef maar toe, dat vonden we allemaal heerlijk in onze school/studententijd.

Foto: ©RVD

Meer over: