Ga naar de inhoud

Is Martijn Krabbé er volgend seizoen ‘Kijken Zonder Kopen’ weer bij?

Update:
Martijn Krabbé weer terug bij Kopen Zonder Kijken?

Martijn Krabbé, de populaire tv-presentator van het niet minder populaire tv-programma Kopen Zonder Kijken (KZK), lijkt een beetje op te krabbelen. Het KZK-team gaat er namelijk een beetje vanuit dat Krabbé er volgend seizoen gewoon weer bij is.

Een tijdje rustig aan

In maart werd bekend dat Krabbé lijdt aan een vorm van kanker. De presentator deed het een tijdje rustig aan. Mede-presentator en makelaar Alex van Keulen van KZK komt nu met een update over de presentator én het programma.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

KZK-team: Met elkaar, voor elkaar

Van Keulen heeft contact met de presentator en onlangs gesproken. “Het is niet aan mij te vertellen hoe het met hem gaat. Dat is aan hem als hij dat kenbaar wil maken”, vertelt hij in Shownieuws.
Als Krabbé volgend seizoen moet afhaken probeert het KZK-team het gat onderling te vullen. “We gaan er gewoon vanuit dat hij er bij is. We zijn 1 team: met elkaar, voor elkaar. Met elkaar zijn we er aan begonnen en gaan met elkaar eindigen.”

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Presentator krijgt mooie reacties 

Zoon Bickel kwam eerder al met een gezondheidsupdate over vader Martijn Krabbé. “Naar omstandigheden gaat het goed”, vertelt hij in Shownieuws. “Het is mooi om te zien hoeveel mensen om hem geven, bezorgd zijn en er op reageren.”

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Martijn Krabbé: Ik heb veel geluk gehad

Martijn Krabbé wil zelf niet heel veel kwijt over zijn medische toestand. Alles wat hij wil delen staat in zijn Instagram-post. “Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb gehad en dankbaar moet zijn.” Het had allemaal volgens hem nog veel erger kunnen zijn.

Kijken Zonder Kopen zoekt kandidaten

Woningschaarste, het overbieden en de druk om snel te beslissen, maken tegenwoordig tot een enorme uitdaging is om in de huidige woningmarkt een geschikte woning te vinden. Voor iedereen die mis lijkt te grijpen, heeft RTL goed nieuws: je kunt je opgeven voor het populaire woonprogramma Kijken Zonder Kopen.

Lees ook: hoeveel betalen deelnemers mee aan een woonprogramma

RTL: “Soms heb je een spiegel nodig of moet je even uit je comfortzone worden gehaald om te zien dat er meer is dan alleen jouw wensenlijst. Het KZK-team maakt het onmogelijke toch steeds weer mogelijk. Bob, Alex en Roos gaan met een wensenlijst aan de slag en zoeken, kopen, verbouwen én stylen je droomhuis.” 

Bronnen: Linda, Shownieuws, RTL

Meer over: