Ga naar de inhoud

Paul de Leeuw maakt megawinst met verkoop van Blaricumse villa

Update:
Paul de Leeuw

Paul de Leeuw kan dan wel iets minder succes ervaren op televisie momenteel, maar op de huizenmarkt weet hij zijn zaken goed voor elkaar te krijgen. Volgens de website Bekende buren verkocht De Leeuw afgelopen week zijn riante villa in Blaricum en wist hij daarmee een aanzienlijke winst te boeken.

De tekst gaat onder het X-bericht verder >>

Vastgoedmarkt geeft hoop

Afgelopen maandag passeerde de verkoop bij de notaris voor een bedrag van maar liefst 2.685.000 euro. De verkoop van de villa leverde hem een winst van 985.000 euro op. Deze winstgevende verkoop is niet alleen een persoonlijk succes voor Paul de Leeuw, maar het geeft ook hoop aan andere huiseigenaren in de regio. Het toont aan dat ondanks de fluctuerende marktomstandigheden, er nog steeds mogelijkheden zijn om winst te maken met vastgoed. Met de Blaricumse villa’s die bekend staan om hun luxe en hoge marktwaarde, blijft de vraag groot.

De tekst gaat onder de video verder >>

Paul de Leeuw’s andere vastgoedinvesteringen

Paul de Leeuw is niet nieuw in de vastgoedmarkt. De presentator heeft in het verleden meerdere panden gekocht en verkocht, altijd met een scherp oog voor lucratieve kansen. Zijn recente verkoop in Blaricum voegt zich toe aan een reeks succesvolle vastgoedtransacties, wat opnieuw aantoont dat hij naast zijn entertainment-carrière ook een geoefend vastgoedinvesteerder is.

Lees ook: Dirk Kuyt zet miljoenenvilla te koop.

Details van de verkochte villa

De villa die Paul de Leeuw in Blaricum heeft verkocht, ligt iets buiten de dorpskern en heeft een woonoppervlakte van 317 vierkante meter. De woning telt 10 kamers, waaronder 4 slaapkamers en 2 badkamers, verdeeld over 5 woonlagen plus een kelder. Buiten is er een ruime tuin met een zwembad en een poolhouse. De villa werd in 1956 gebouwd, maar is sindsdien grondig gerenoveerd om aan moderne woonwensen te voldoen.

Nieuwe hoofdstuk in Amsterdam

Nu de verkoop succesvol is afgerond, heeft Paul de Leeuw besloten om Blaricum achter zich te laten en naar Amsterdam te verhuizen. Daar heeft hij een bijzonder grachtenpand aangeschaft, deels vanwege de wensen van zijn zoons. Dit nieuwe pand biedt hem niet alleen een nieuwe woonplaats, maar ook de mogelijkheid om van het bruisende stadsleven te genieten. Hiermee begint hij een nieuw hoofdstuk in zowel zijn persoonlijke als professionele leven.

Bron: De Telegraaf, Bekende Buren, Talpa. Foto: BSR Agency/Gentle Look via Getty Images

Meer over: