Ga naar de inhoud

Patty Brards dochter Priscilla trouwt met grote liefde Kevin

Update:
Priscilla Nasi bruiloft getrouwd

Priscilla Nasi, de dochter van Patty Brard, is zaterdag in Amsterdam getrouwd met haar grote liefde Kevin. Onder begeleiding van een trotse moeder gaf Brard Priscilla weg aan Kevin. Bekijk hieronder de romantische beelden.

De romantische trouwceremonie

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht >>

De ceremonie vond plaats op een romantische locatie in het hart van Amsterdam. Familie en vrienden waren getuige van dit bijzondere moment waarop de 2 elkaar het jawoord gaven.

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht >>

Met veel emotie leidde babs Patty de ceremonie, wat zorgde voor een intieme en ontroerende sfeer. Het was duidelijk te zien hoeveel dit moment voor haar betekende. Priscilla straalde van geluk terwijl ze naar het altaar liep, met haar moeder aan haar zijde.

Een bijzondere dag

Het echtpaar had zorgvuldig elke detail van hun trouwdag gepland. Van de prachtige bloemen tot de smaakvolle decoraties, alles was perfect geregeld. De aanwezigen genoten van een sfeervolle en liefdevolle bruiloft.

Na de ceremonie volgde een feestelijke receptie waar de gasten het kersverse stel feliciteerden. Daarna was het lachen, dansen en huilen, huilen van geluk natuurlijk. Voor Patty en haar dochter was het een dag om nooit te vergeten.

TIP: hoeveel geld geef je (gemiddeld) als huwelijkscadeau aan het bruidspaar?

Patty Brard over haar trots

In een ontroerende toespraak vertelde Brard hoe trots ze is op haar dochter. Ze sprak met liefde en bewondering over Priscilla en wenste haar en Kevin een leven vol liefde en geluk. Het publiek was geraakt door haar woorden en het was duidelijk dat Brard een diepe band met haar dochter heeft.

De band tussen moeder en dochter werd nog meer versterkt door dit bijzondere moment. Het was een dag vol emoties en vooral een dag van vreugde en blijdschap. Bekijk onderaan het artikel zeker ook de video, lees snel verder.

Bijzondere gasten en optredens

De bruiloft werd nog specialer door de aanwezigheid van enkele bijzondere gasten. Zo was zanger Gerard Joling, een goede vriend van Patty Brard, was van de partij en bracht zijn beroemde energieke sfeer mee naar het feest.

Verhalen van hernieuwde familiebanden

De bruiloft van Priscilla Nasi was niet alleen een viering van liefde tussen haar en Kevin, ook een moment voor familiehereniging. Priscilla’s vader, Carlo Nasi, vloog over uit Milaan om haar naar het altaar te begeleiden, wat voor veel emotionele momenten zorgde.

Ook betekende dit de eerste persoonlijke ontmoeting tussen Patty Brard en Carlo’s vrouw Ana Cristina in 36 jaar, wat het feest nog memorabeler maakte. Alles verliep goed!

Bekijk hier de beelden van de romantische bruiloft >>

Bron: Shownieuws, Linda. Hoofdfoto: Canva.

Meer over: