Ga naar de inhoud

Patty Brard BABS op bruiloft eigen dochter Priscilla Nasi

Update:
Patty Brard BABS dochter Priscilla Nasi

In september trouwt Priscilla Nasi, de dochter van tv-ster Patty Brard. Ze geeft dan haar geliefde Kevin het ja-woord. Deze bruiloft belooft niet alleen een emotionele gebeurtenis te zijn, omdat er speciale rollen zijn weggelegd voor Patty Brard als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) en haar ex-man Carlo Nasi geeft zijn dochter weg.

Priscilla Nasi trouwt in september met haar geliefde Kevin

Voor Patty Brard markeert deze dag een belangrijk moment in haar leven, waarbij ze haar rol als moeder opnieuw definieert. Priscilla heeft Patty gevraagd om als BABS het huwelijk te voltrekken, een taak die Patty met trots aanvaardt. Dit is niet zomaar een bruiloft; het is een viering van liefde en familiebanden, waarbij ook Carlo Nasi zijn dochter begeleidt naar het altaar.

Bekijk ook de uitzending van Shownieuws over deze gebeurtenis. De tekst gaat onder de video verder >>

Een proces van loslaten in moederliefde als BABS

Voor Patty is het loslaten van haar dochter een proces geweest van liefde en groei. Ze heeft Priscilla moeten zien opgroeien en eigen keuzes zien maken. Dit is herkenbaar voor veel ouders, die hun kinderen zien uitvliegen en hun eigen pad zien vinden. Patty doet dit met trots en liefde, zoals ze ook deelde op haar Instagram over het nieuws van Priscilla’s huwelijk.

De tekst gaat onder het Instagrambericht verder >>

Spannende dag voor de verschillende genodigden

De bruiloft van Priscilla Nasi, dochter van Patty Brard, belooft een uniek moment te worden in september in Amsterdam. Het nieuws dat Patty Brard haar dochter trouwt als BABS, en dat Carlo Nasi haar weggeeft, heeft al veel aandacht getrokken. Dit evenement is niet alleen emotioneel geladen, maar ook een gelegenheid waarbij verschillende genodigden elkaar voor het eerst ontmoeten, wat voor extra spanning zorgt.

De bruiloft van Priscilla Nasi in september wordt niet alleen een feest van liefde en verbintenis, maar ook een symbolische gebeurtenis voor Patty Brard als moeder. Het markeert een nieuwe fase in hun relatie en toont het belang van loslaten en vertrouwen in de keuzes van een volwassen kind.

Huur Patty ook in als BABS

In september vindt de bruiloft plaats in Amsterdam. Het wordt een bijzondere dag wanneer Priscilla Nasi, de dochter van Patty Brard, in het huwelijksbootje stapt, of op de tram, of op de fiets, of in een auto?

Gaat er iemand in jouw omgeving trouwen, misschien is het leuk om Patty in te huren als BABS. Of een andere BN’er. Lees deze blog: Een BN-er als BABS? Deze BN-ers zijn óók trouwambtenaar.

Het verbaast ons niet als Patty ook en vinger in de pap heeft bij de styling van de bruiloft van haar dochter. Bekijk de beelden van haar eigen huwelijk met Antoine van de Vijver op Ibiza.

Hoofdfoto: Patty Brard. Foto: Daniel Kroll/BSR Agency/Getty Images.

Meer over: