Ga naar de inhoud

Opgebiecht:”Ik heb seks met de vader van mijn dochters beste vriendin”

Update:
Opgebiecht: doe het met de vader van mijn dochters beste vriendinnetje

Na 15 jaar gelukkig getrouwd te zijn, is Sylvia (47) sinds een jaar vrijgezel. In die 365 dagen is er meer gebeurd dan ze ooit had kunnen denken. Zo begon het allemaal met een vluggertje in een auto met een knappe Tinder-date, een opgebiecht verhaal dat nog wel grappig en leuk was om te vertellen aan vriendinnen.

Maar er is 1 ding wat ze liever diep geheim houdt: ze heeft seks gehad met de vader van haar dochters beste vriendin. Het gebeurde zomaar ineens en veranderde haar leven op een manier die ze nooit had kunnen voorspellen. Hier is haar verhaal.

Hoe het allemaal begon?

Sylvia zat aan haar keukentafel, de zon scheen door de ramen en wierp warme stralen op haar gezicht. Ze probeerde zich te concentreren op haar werk, maar haar gedachten dwaalden steeds af. Sinds ze vrijgezel was, leek haar leven een stuk ingewikkelder. Ze had veel tijd om na te denken. De gedachte aan Tim, de aantrekkelijke loodgieter die ze al jaren kende, drong steeds vaker haar geest binnen.

Haar dochter Fleur (11) speelde steeds vaker met Jolien (12), de dochter van Tim. Elke keer als hij haar huis binnenstapte om Jolien op te halen, liet Tim haar glimlachen. Vaak voelde Sylvia dat zijn grapjes lichte blosjes op haar wangen achterlieten.

Laatst was het zelf zo gezellig, dat hij nog even bleef voor een kopje koffie en dat eindigde met een wijntje. De meiden moesten immers per se hun film afkijken. Nou, vooruit dan. Pas toen Jolien gapend voor hun neus stond en de film al een uur af was, realiseerde Sylvia zich dat de tijd voorbij was gevlogen. Oeps, ook Fleur moest allang avondeten.

En, die keer daarna tijdens een uitstapje met school konden ze niet stoppen met praten, lachen en samen zijn. Waar de groep met andere moeders samen een kop koffie dronken, bleef Sylvia samen met Tim. Onafscheidelijk en hopende dat er geen einde aan het uitje kwam. Gelukkig wilde de beste vriendinnen daarna nog even samen een ijsje eten. Zo konden Tim en Sylvia nog even privé met elkaar tijd doornemen. Wat stond haar lichaam in vuur en vlam als hij in haar buurt wat.

Tim zei altijd, als ik je ergens mee kan helpen dan doe ik dat graag hoor. In ruil voor een zelfgebakken appeltaart kun je me altijd bellen. Dat was Sylvia niet vergeten ..

Zelf niet handig

Een alleenstaande moeder heeft zo zijn nadelen, al helemaal als je je hele leven al gewend bent dat je man bepaalde dingen doet. In Sylvia haar geval waren dat de klusjes. Nog nooit had ze een schroevendraaier aangeraakt (ja, echt waar!).

Al hoewel ze al een stuk handiger was dan een jaar geleden, had Sylvia nog steeds 2 linkerhanden. Toen ze even snel wilden douchen na haar Yoga-les, spoelde tot haar grote schrik de douche niet door. Binnen 5 minuten stond de douche he-le-maal blank. Paniek!

Tim was haar redder in nood

En daar kwam Tim weer in haar gedachten tevoorschijn. Het was niet de eerste keer dat hij haar hielp met klusjes in huis, maar vandaag voelde alles anders. Haar vaste klusjesman had haar op het laatste moment afgezegd, en in paniek had ze Tim gebeld. Zijn kalme, zelfverzekerde stem aan de telefoon had haar onmiddellijk gerustgesteld. Binnen een uur stond hij voor haar deur, gereedschap in de hand en een vriendelijke glimlach op zijn gezicht.

“Goedemorgen, Sylvia. Wat kan ik vandaag voor je doen?” vroeg hij, zijn donkere ogen glinsterend.

“Mijn doucheputje is verstopt,” antwoordde ze, terwijl ze hem naar de badkamer leidde. “Het water loopt niet meer weg en ik weet echt niet wat ik moet doen.”

De aantrekkingskracht was ongekend

Tim knikte begripvol en begon meteen aan het werk. Sylvia kon haar ogen niet van hem afhouden terwijl hij zich voorover boog om de put te inspecteren. Zijn gespierde armen spanden zich aan onder zijn strakke t-shirt, en ze voelde een ongekende warmte door haar heen trekken. Ze had Tim altijd als een vriend gezien, een behulpzame kennis, maar vandaag zag ze hem in een ander licht. Een heel aantrekkelijk licht.

Hij werkte geconcentreerd en efficiënt, en na een tijdje kwam het water weer soepel door de afvoer. “Dat zou het moeten doen,” zei hij, terwijl hij opstond en zijn gereedschap opborg. “Probeer het maar eens.”

Sylvia draaide de douchekraan open en keek tevreden toe hoe het water zonder problemen wegstroomde. “Je bent geweldig, Tim. Echt, ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten doen.”

Hij glimlachte breed. “Dat is niets, Sylvia. Altijd blij om te helpen.”

Mijn opgebiecht begon met een onverwachtse kus

Er was een moment van stilte, gevuld met een spanning die ze allebei voelden. Sylvia’s hart klopte in haar keel. Ze wist dat ze iets gevaarlijks overwoog, maar de aantrekkingskracht was te sterk. Ze kon het niet meer negeren. Haar tepels werden hard en ze kreeg een tinteling over haar hele lichaam.

“Tim…” begon ze, haar stem zacht en aarzelend.

Hij keek haar aan, zijn ogen donkerder dan normaal. “Ja, Sylvia?”

Ze slikte en stapte dichter naar hem toe. “Er is nog iets… waar ik hulp bij nodig heb.”

Voordat hij kon antwoorden, stond ze op haar tenen en drukte haar lippen op de zijne. Voor een fractie van een seconde was er geen reactie, maar toen voelde ze zijn sterke armen om haar heen sluiten en kuste hij haar terug, met een intensiteit die haar bijna overweldigde.

Hun kussen werd dieper, hun ademhaling sneller. Alles om hen heen vervaagde. Ze vergaten de wereld, vergaten hun verantwoordelijkheden. Voor nu was er alleen maar hevige passie en verlangen. Dit had ze niet eerder zo heftig gevoeld.

Opgebiecht: van de badkamer naar de slaapkamer

Tim tilde Sylvia op en zette haar op het badkamermeubel. Sylvia had een mooie, strakke, beige jumpsuit aan. Het was een lange jumpsuit, met een rits. Tim trok met 1 ruk haar rits open, waardoor haar decolleté zichtbaar werd. Hij greep naar haar borsten en trok vluchtig de haakjes van haar bh los. Al snel nam hij haar tepel in de mond. Sylvia’s adem stokte. Al snel wilde ze meer.

Alsof Tim haar gedachtes kon lezen, tilde hij haar op en verplaatste haar naar de slaapkamer. Hij trok zijn kleding uit en ontdeed Sylvia van haar jumpsuit. Elke aanraking van Tim liet haar huid tintelen. Ze liet zich vallen op het bed, zijn gewicht voelde vertrouwd en geruststellend bovenop haar.

Het voelde gelijk goed

Tim legde Sylvia op bed met haar billen naar achteren. Hij voelde met zijn vingers of ze nat genoeg was. Sylvia kreunde. Ze had nog nooit zoveel zin gehad in iemand en wist niet wat ze meemaakte. Tim maakte ronddraaiende bewegingen met zijn vingers. Hij begon zacht, maar eindigde harder. “Oh Tim…” kon Sylvia er nog net uitkrijgen.

“Ja?” vroeg Tim plagend. “Neem me,” vroeg Sylvia bijna bevelend. Ze kon niet meer. Haar lichaam verlangde enorm naar zijn piemel. Tim liet dit niet 2 keer zeggen en stootte in een keer diep naar binnen. Sylvia kreunde.

Hijgend pakte Tim haar heupen vast zodat hij nog meer kracht kon zetten. Hij trok Sylvia naar achteren en penetreerde haar nog een keer. “Neem me, zoals je nog nooit iemand genomen hebt”, hoort Sylvia zichzelf zeggen.

Tim draaide haar om, zodat hij haar gezicht kon zien. Sylvia glimlachte en maakte van het moment gebruik en ging bovenop hem zitten. Ze bewoog zachtjes op en neer. Tim ademde zwaar. Sylvia zoende hem hartstochtelijk. Tim besloot mee te bewegen, waardoor ze allebei hun hoogtepunt bereikten.

Opgebiecht: opgewonden en schuldig tegelijk

Toen het eindelijk voorbij was, lagen ze stil naast elkaar, hun ademhaling langzaam weer normaal wordend. Sylvia voelde zich zowel opgewonden als schuldig. Tim rolde zich op zijn zij en keek haar aan, zijn blik zacht maar ook bezorgd.

“Sylvia, dit… was ongelooflijk. Maar we moeten hierna goed nadenken over hoe we dit aanpakken.”

Ze knikte, wetende dat hij gelijk had. “Ja, Tim. Dit was… onverwacht, maar het voelde zo goed. Laten we er samen over praten en uitzoeken wat het beste is.”

Ze omhelsden elkaar nog een keer, wetende dat hun levens vanaf dit moment voor altijd veranderd waren. Wat de toekomst ook zou brengen, 1 ding was zeker: de vonk tussen hen was onmiskenbaar en zou moeilijk te negeren zijn.

Foto: Canva, sturti van Getty Images Signature

Meer over: