Ga naar de inhoud

Ontdek Flevoland en de omgeving van Center Parcs De Eemhof

Omgeving de Eemhof
In samenwerking met:

Veel mensen denken dat Center Parcs vooral geschikt is voor jonge gezinnen, De Eemhof in Zeewolde bewijst het tegendeel. Dit vakantiepark biedt ook voor senioren de perfecte combinatie van rust en activiteiten. Ontdek hoe heerlijk een vakantie in eigen land kan zijn en geniet van de gevarieerde omgeving.

Geniet van watersport op het Eemmeer

Het Eemmeer ligt precies tussen de provincies Utrecht, Flevoland en Noord-Holland in. Via De Eemhof is het slechts een paar stappen naar het water. Hier kun je diverse activiteiten ondernemen. Een dagje meevaren op een zeiljacht of zelf ontspannen kajakken. Het kalme water is ideaal voor wie op zoek is naar rust en ontspanning.

Of neem lekker een boek mee en ga langs de waterkant zitten lezen met uitzicht en laat alles aan je voorbij varen.

  • Voor een rustige middag kun je ook genieten van de faciliteiten van Aqua Mundo. Trek een paar banen in een van de zwembaden of ontspan in het bubbelbad. De faciliteiten zijn ontworpen om maximaal comfort te bieden.

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht >>

Het grootste loofbos van West-Europa

Natuurliefhebbers waarderen de nabijheid van het Horsterwold. Dit is het grootste loofbos van West-Europa, op slechts 500 meter van De Eemhof. Dit bos, met zijn vruchtbare kleigrond, biedt een weelderige natuurervaring voor fietsers en wandelaars.

Fietsen door het bos is een ontspannen manier om te genieten van de kronkelende paden en de natuurlijke schoonheid. Bezoek de Oostvaardersplassen en spot zeearenden, of beklim uitkijktoren De Stille Kern voor een prachtig uitzicht over het bos en de moerassen. Boswachterij Harderwijk is ook een bezoek waard. Voor wie met kleinkinderen komt, biedt het Belevenissenbos een interactieve manier om samen de natuur te ontdekken.

Het rustige Nederlandse landschap

De Eemhof biedt een rustige, typisch Nederlandse omgeving die perfect is voor senioren. Of je nu wilt ontspannen op of langs het water. Je geniet hier optimaal van de natuur. Huur een fiets of watersportuitrusting ter plaatse op het park en maak je verblijf compleet zonder gedoe. Geniet van een ontspannen en onvergetelijke vakantie bij Center Parcs De Eemhof.

Huisdieren welkom op de De Eemhof

Er is bij de ingang van het park gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Ook zijn er oplaadpunten. Je kan ook je huisdier meenemen tijdens je verblijf (maximaal 2 huisdieren per accommodatie), jouw lieve viervoeter is meer dan welkom. Je reisgenoot is ook de Center Parcs app. Zodra je jouw verblijf hebt geboekt, begeleidt de gratis app je bij al jouw voorbereidingen. Hoe makkelijk kan een vakantie boeken zijn?

Ook genieten van al het moois dat Flevoland heeft te bieden? Boek dan direct jouw verblijf of neem een kijkje op de website van Center Parcs voor andere accommodaties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Er is toch niets leukers dan vakantieplannen te maken.

Foto’s: Canva.

In samenwerking met:

Meer over: