Ga naar de inhoud

Ontdek de luxe van een overkapping

Overkapping met zijwand
In samenwerking met:

Een overkapping is meer dan alleen een dak boven je hoofd; het is een investering in comfort, stijl en extra waarde voor je woning. Met een overkapping van ForaVida kun je je tuin omtoveren tot een oase van rust en luxe. Of je nu kiest voor een aanbouw aan huis of een vrijstaande lamellen overkapping, de mogelijkheden zijn eindeloos.

In dit artikel bespreken we de verschillende soorten overkappingen en hun voordelen, met een speciale focus op de hoogwaardige producten en overkappingen van ForaVida.

Voordelen van een overkapping

Met een overkapping creëer je een naadloze overgang tussen je binnen- en buitenruimte. Dit extra leefgedeelte is ideaal voor het ontvangen van gasten, gezellig buiten tafelen of gewoon ontspannen in een beschutte omgeving. Of het nu regent of de zon fel schijnt, met een overkapping ben je altijd beschermd tegen de elementen. Dit zorgt ervoor dat je jouw tuin het hele jaar door kunt gebruiken.

Een goed ontworpen en kwalitatief hoogwaardige overkapping verhoogt de waarde van je woning aanzienlijk. Potentiële kopers zien dit vaak als een groot pluspunt.

Aluminium overkappingen zijn populair vanwege hun moderne uitstraling en duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en roesten niet, wat zorgt voor een lange levensduur. Bovendien zijn ze voordelig geprijsd en kunnen ze, indien gewenst in etappes, worden uitgebreid met bijvoorbeeld zijwanden, glazen schuifdeuren en zonwering.

Naar eigen wens samenstellen

Bij ForaVida ben je verzekerd van een stevige constructie van hoogwaardig aluminium, die volledig naar wens kan worden samengesteld. Je kunt het formaat, de kleur, de afwerking en vele extra’s zelf kiezen. Doordat zij het gehele productieproces in eigen beheer hebben kunnen zij topkwaliteit producten leveren tegen betaalbare prijzen, zonder tussenpersonen of externe installateurs.

De tekst gaat onder de afbeelding verder >>

glazen-tuinkamer.jpg

Voor ieder wat wils

Bij ForaVida kun je kiezen uit 2 soorten overkappingen: een overkapping aan huis of een vrijstaande lamellen overkapping. Deze zijn beschikbaar in verschillende stijlen, afmetingen en met diverse afwerkingen en zijn dus volledig aan jouw wensen aan te passen.

  • Overkapping aan huis

Een overkapping aan huis is direct aan de gevel van je woning bevestigd, waardoor je gemakkelijk van binnen naar buiten kunt gaan zonder nat te worden. Dit type overkapping biedt een perfecte plek voor gezellige etentjes, om te relaxen met een boek of gewoon te genieten van je tuin, ongeacht het weer.

  • Vrijstaande lamellen overkapping

Een vrijstaande lamellen overkapping biedt ultieme flexibiliteit en luxe. Dit type overkapping is vanwege het vrijstaande ontwerp overal in de tuin te plaatsen en is perfect voor een loungehoek, buitenkeuken of zelfs een stijlvolle plek bij het zwembad. De verstelbare lamellen zorgen voor een speelse interactie met licht en schaduw, waardoor je altijd de perfecte hoeveelheid zonlicht kunt binnenlaten. Bovendien kun je zelfs tijdens een regenbui heerlijk buiten zitten. De flexibiliteit van deze overkappingen maakt ze ideaal voor het wisselvallige Nederlandse weer.

Kies uit verschillende opties

Bij ForaVida kun je jouw overkapping volledig aanpassen aan jouw wensen met diverse opties en accessoires. Maak je overkapping aan huis compleet met zijspieën en zijwanden om een afgesloten ruimte te creëren, perfect voor privacy en bescherming tegen de elementen. Voor extra luxe kun je kiezen voor glazen schuifwanden die eenvoudig te monteren zijn en je overkapping afsluiten tegen wind en regen.

Om het hele jaar door te genieten van je overkapping, biedt ForaVida geavanceerde zonwering die 96% van het UV-licht blokkeert zonder de lichtinval te verminderen, waardoor je ruimte koel blijft. Voeg sfeer toe met dimbare ledverlichting, verkrijgbaar in sets van 6 tot 12 stuks, afhankelijk van de grootte. Alle producten zijn eenvoudig te installeren, zodat je snel van je nieuwe buitenruimte kunt genieten.

Eenvoudig en snel jouw overkapping in huis

Alle overkappingen van ForaVida worden bovendien gratis aan huis geleverd als kant-en-klaar bouwpakket. Dit betekent dat je overkapping compleet wordt geleverd met alle benodigdheden en een gedetailleerde stap-voor-stap montagehandleiding. Zelfs als je niet erg handig bent, kun je met enige hulp binnen één dag een overkapping zelf installeren. De pakketten zijn ontworpen voor maximaal gebruiksgemak en bevatten alle benodigde materialen, van staanders en liggers tot dakplaten en bevestigingsmaterialen.

Nieuw: 3D-configurator

Nieuw bij ForaVida is de 3D-configurator. Hiermee stel je eenvoudig jouw ideale buitenruimte samen, compleet met uitgebreide opties voor kleur, afwerking en extra’s zoals verlichting en glazen wanden en kun je meteen de totaalprijs zien. Terwijl je je ontwerp aanpast, wordt de totaalprijs direct bijgewerkt, zodat je altijd binnen je budget blijft.

Ongeëvenaarde service

Heb je vragen over een van de producten, over de plaatsing van jouw overkapping of heb je gewoonweg hulp nodig bij het kiezen van de juiste overkapping voor jouw situatie en budget? De klantenservice van FloraVida staat 7 dagen per week voor je klaar. Van het eerste contact tot de uiteindelijke installatie kun je rekenen op professionele en vriendelijke ondersteuning. Op doordeweekse dagen is de klantenservice zelfs tot middernacht geopend.

Showroom

Wil je de producten liever eerst in persoon zien? Bezoek dan de showroom in Venlo. Deze is 7 dagen per week geopend. Hier kun je terecht voor vrijblijvend advies of om inspiratie op te doen. Hun experts bekijken graag jouw situatie en leveren je een productadvies op maat. 

Een overkapping van ForaVida biedt je de kans om je tuin te transformeren in een luxe buitenruimte waar je het hele jaar door van geniet. Bezoek www.foravida.nl voor meer informatie en om jouw ideale overkapping te ontdekken. Maak van je tuin een verlengstuk van je huis en geniet van de ultieme buitenbeleving!

In samenwerking met:

Meer over: