Ga naar de inhoud

ONS programma in september: nazomeren met jouw favoriete series

Update:
ONS programma september
In samenwerking met: ONS tv

De zon gaat weer eerder onder en dat vraagt om langere tv-avonden. Het programma van ONS zit in september weer vol met topseries, films en nostalgische muziek. We lichten een paar prachtige klassieke series uit voor de komende maand. Kijk ze allemaal.

Serie – Alarm für Cobra 11

In ‘Alarm für Cobra 11‘ volgen we het levensgevaarlijke werk van Cobra 11, een elite-team van politiemannen. Semir Gerkhan en zijn collega’s bestrijden de misdaad op de snelwegen. Alarm für Cobra 11 is een van de meest succesvolle Duitse tv-series aller tijden. Een krimi vol spectaculaire achtervolgingen, schietpartijen en stunts.

  • Vanaf 3 september iedere dinsdag om 16.00 uur.
  • Herhaling op donderdag om 20.00 en zondag om 19.00 uur.

Serie – The adventures of Robin Hood

Robin of Loxley, ook wel bekend als Robin Hood, en zijn bende beschermen Engeland tegen de kwade bedoelingen van Prins John. Terwijl koning Richard Leeuwenhart onderweg is om te vechten tijdens de kruistochten. Met filmacteur Richard Greene als Robin Hood.

  • The Adventures of Robin Hood zie je vanaf 2 september iedere werkdag om 15.00 uur.

Bekijk hier de trailer en lees daarna verder >>

Miniserie – Catherine Cookson

Maandag 16 september begint ONS met de 3e miniserie in de reeks gebaseerd op de verhalen van Catherine Cookson. In “Tilly Trotter” draait het om de levendige en onafhankelijke Tilly, een jonge vrouw die door haar grootouders is grootgebracht. Ondanks haar moed en schoonheid wordt ze ten onrechte beschuldigd van hekserij. Ze krijgt een baan in een mijn, waar ze samen met de eigenaar, Mark Sopwith, gevangen komt te zitten na een instorting.

  • Vanaf 16 september iedere maandag om 20.00 uur.

Bekijk hier een fragment uit de serie in het Engels. ONS zendt de serie uit met Nederlandse ondertiteling >>

Herhaling wegens succes: Serie seizoen 1 – Charlie’s Angels

Wegens groot succes herhalen we bij ONS de serie Charlie’s Angels, seizoen 1.

3 dames, Charlie’s Angels, zijn opgeleid tot politieagentes en zeer ontevreden met de nutteloze karweitjes die ze te doen krijgen. Ze maken de overstap naar de privésector en gaan regelmatig undercover. Dit levert legendarische beelden op.

  • Vanaf 3 september is Charlie’s Angels seizoen 1 te zien iedere dinsdag om 23.00 uur.

Bekijk hier het programma aanbod voor vandaag bij ONS.

Televisiezender ONS is te zien bij Ziggo (kanaal 50), KPN (kanaal 89), NLZiet (kanaal 23) en Odido (kanaal 377). Bekijk hier alle aanbieders en het bijbehorende kanaal.

Foto’s: Archief ONS.

In samenwerking met: ONS tv

Meer over: