Ga naar de inhoud

Mysterieuze miljardair biedt stel droombaan op tropisch eiland

Eiland

Een niet-geïdentificeerde miljardair, naar verluidt eigenaar van een privé-eiland in de Britse Maagdeneilanden, is op zoek naar een koppel dat 180.000 euro per jaar wil verdienen. In ruil daarvoor moeten zij het uitgebreide transformatieproces van zijn eiland op social media documenteren.

De bizarre, maar zeer echte jobaanbieding werkt als een lokmiddel voor avontuurlijke en social media-vaardige duo’s wereldwijd.

De opdracht

Hoewel de identiteit van de eigenaar van het eiland en de exacte locatie nog geheim zijn, wordt wel enige informatie over de baan onthuld. Het belangrijkste aspect van de functie is het vastleggen van de transformatie van het eiland in een prachtige en duurzame bestemming. Het beoogde resultaat is om het eiland aantrekkelijker te maken voor toeristen. Zo wil hij de aantrekkelijkheid vergroten zonder de natuurlijke schoonheid van het eiland aan te tasten.

Het koppel dat wordt geselecteerd, heeft de verantwoordelijkheid om de schoonheid van de omgeving te benadrukken en de sociale media-accounts van het eiland te beheren. Naast posten op social media kan hun verantwoordelijkheid ook het beheer van faciliteiten en evenementen op het eiland omvatten. Hierbij is het de bedoeling dat ze de vele attracties van het eiland promoten.

Voordelen en privileges

En natuurlijk komen met grote verantwoordelijkheden ook grote voordelen. De aangeboden salarispakket stelt mensen in staat om te genieten van een luxueuze eilandlevensstijl terwijl ze tegelijkertijd een gezond inkomen verdienen. Naast het forse bedrag van 180.000 euro op jaarbasis, geniet het paar ook van extra privileges, waaronder een jaarlijkse retourvlucht naar een bestemming naar keuze en een respectabel aantal vakantiedagen, namelijk 25 dagen per jaar.

De selectieprocedure

Hoe komt iemand in aanmerking voor deze unieke en opwindende baan? De miljardair heeft een opmerkelijke selectieprocedure voorgesteld. Potentiële kandidaten worden gevraagd om een videopresentatie op TikTok in te dienen. De opgegeven tijdslimiet voor een dergelijke video is 2 minuten. In deze korte presentatie moeten aanvragers hun vaardigheden en passie voor het project overbrengen.

Het selectieproces lijkt strak gepland, met als doel om vóór de kerstvakantie een geschikt stel te hebben geselecteerd zodat deze aan het nieuwe jaar kunnen beginnen op hun nieuwe, exotische werkplek.

Conclusie

Deze baanaanbieding die te mooi lijkt om waar te zijn, onderstreept perfect hoe social media en het streven naar duurzaam toerisme nieuwe mogelijkheden creëren in de wereld van vandaag. Terwijl de mysterieuze miljardair de identiteit en locatie van zijn exclusieve eiland vooralsnog geheim houdt, is één ding duidelijk – een gelukkig stel staat op het punt om de kans van hun leven te krijgen.

Als dit klinkt als de baan van je dromen, is het misschien tijd om die TikTok-vaardigheden op te poetsen en een aanvraag in te dienen. Wie weet? Dit zou weleens de kans van je leven kunnen zijn.

Bron: Metronieuws. Foto: Netfalls via Canva

Meer over: