Ga naar de inhoud

Moeder Meghan Markle trekt bij het stel in

Update:
Moeder Meghan Markle

Doria Ragland, de moeder van Meghan Markle, heeft besloten om bij haar dochter en prins Harry in te trekken in Montecito, Californië. Deze stap biedt het gezin niet alleen extra steun, maar versterkt ook de band tussen hen. Terwijl Meghan en Harry zich aanpassen aan hun nieuwe leven buiten de schijnwerpers, is Doria’s aanwezigheid een welkome aanvulling in deze spannende, maar uitdagende tijd.

Doria Ragland, de moeder van Meghan Markle

Doria, geboren op 2 september 1956 in Los Angeles, heeft een carrière achter de rug als make-up artiest en sociaal werkster. Haar jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg heeft haar een unieke kijk op het leven gegeven en haar in staat gesteld om met verschillende mensen en culturen om te gaan. Deze achtergrond heeft haar niet alleen gevormd als professional, maar ook als moeder, die altijd klaarstaat om haar dochter te ondersteunen.

De band tussen moeder en dochter

De relatie tussen Doria en Meghan is altijd hecht geweest. Doria heeft Meghan door dik en dun gesteund, zowel in haar acteer loopbaan als in haar rol als hertogin van Sussex. Haar aanwezigheid was bijzonder belangrijk tijdens belangrijke momenten, zoals Meghan’s huwelijk met prins Harry. De liefde en steun die ze elkaar bieden, vormen de basis van hun sterke band.

Steunpilaar voor het gezin

Meghan en prins Harry zijn zeer dankbaar voor de hulp van Doria. Haar warme en ondersteunende karakter is een welkome aanvulling in hun leven. De kinderen van Harry en Meghan zijn dol op hun oma.

Het is al langer bekend dat Doria een echte rots in de branding is voor het stel. Prins Harry waardeert deze goede band, vooral omdat hij dat niet met zijn eigen familie heeft. Sinds hij en Meghan in 2020 afstand hebben genomen van het Britse koningshuis, is de relatie met zijn familie verder verslechterd. Dit werd pijnlijk onderstreept toen het paar niet eens werd uitgenodigd voor de 75ste verjaardag van koning Charles.

De tekst gaat onder de foto van moeder en dochter verder >>

Doria’s intrek in Montecito

Doria Ragland heeft ervoor gekozen om bij Meghan Markle en prins Harry in te trekken in Montecito, Californië. Voorheen woonde ze in Los Angeles, waar ze vaak meer dan 3 uur onderweg was om haar dochter en kleinkinderen te bezoeken. Doria hielp al langer met de zorg voor Archie en Lilibet, maar de lange autoritten waren een grote belasting voor haar. “Daarom heeft ze besloten om in te trekken in het gastenverblijf van het stel. Op die manier kan ze zich nog terugtrekken wanneer Harry en Meghan tijd alleen nodig hebben”, aldus The Express.

Door deze verhuizing kan ze nu dagelijks die reistijd besparen, waardoor ze meer kostbare momenten kan doorbrengen met Meghan, Harry en hun kinderen. Deze verandering versterkt ook de onderlinge steun in hun drukke leven.

Samen sterk

Met Doria dichtbij kunnen ze beter omgaan met de uitdagingen van het ouderschap. Haar liefde en ervaring helpen om een veilige omgeving voor Archie en Lilibet te creëren. De sterke relatie tussen Doria en haar dochter, en de liefdevolle band met haar kleinkinderen, zorgen voor mooie momenten samen. Doria is meer dan alleen een grootmoeder; ze is onderdeel van haar gezin en helpt hen om samen sterker te zijn.

Foto: Ben Stansall – WPA Pool/Getty Images

Meer over: