Ga naar de inhoud

Opgebiecht: ik was de minnares van een bekende Nederlander

minnares-bekende-nederlander

Lincey (42) was voor een paar maanden dé minnares van een bekende Nederlander. “Als ik terugdenk aan die avond in de bar, kan ik niet anders dan glimlachen. Het was een gewone donderdagavond, net als vele anderen. Dat deze avond zo’n gevolg zou krijgen, had ik niet verwacht,” vertelt ze lachend.

“Ik zat aan de bar, genietend van een drankje na een lange dag werken, toen hij binnenkwam. Hij was charmant, met een twinkeling in zijn ogen die meteen mijn aandacht trok. Hij leek op het eerste gezicht een gewone man, maar ik wist wel beter.

Lincey biecht op:

Een onverwachte band, het was meer dan bekendheid

Onze ontmoeting was toevallig, maar het voelde alsof het zo had moeten zijn. We raakten aan de praat, en al snel was er een onmiskenbare chemie tussen ons. Hij vertelde me over zijn leven als BN’er, over de drukte, de constante aandacht van fans en paparazzi. En ik luisterde, zonder oordeel, zonder vooroordelen. Ik zag hem zoals hij werkelijk was, niet als een beroemdheid, maar als een gewone man. Dat was, blijkbaar één van de dingen die mij aantrekkelijk maakte voor hem.

Een verboden minnares: geheimen en risico’s

Na deze avond spraken we elkaar steeds vaker. Het duurde niet lang voordat onze gesprekken veranderden in ontmoetingen, en ontmoetingen veranderden in meer. Onze relatie moest geheim blijven, want hij had al een (bekende) vrouw thuis. Om het nog erger te maken, ze hadden al 2 jonge kinderen. Ik voelde me hier gek genoeg niet schuldig om. Ik zou absoluut niet in haar schoenen willen staan, maar door mij kon hun relatie wel blijven bestaan. Ik was net het missende stukje wat hij nodig had in zijn leven.

Stiekeme ontmoetingen

We ontmoetten elkaar op discrete plaatsen, weg van nieuwsgierige blikken en luisterende oren. Maar ondanks de risico’s was het de moeite waard. Hij was in het echt nog veel leuker dan ik me had voorgesteld en de spanning van de geheime afspraken maakte het nog interessanter voor me. Ik kon er gewoon niet mee stoppen en verlangde naar meer.

De seksuele spanning was niet meer te houden

Zijn vrouw wilde geen seks meer. Laat dat nou net wat zijn wat ik hem wél kon geven. En hoe! De seksuele spanning tussen ons was onmiskenbaar. Elke ontmoeting was als een vuurwerk van passie en verlangen. Maar het was meer dan alleen fysieke aantrekkingskracht. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik deze aantrekkingskracht nog maar bij 1 man eerder heb gevoeld.

Waarom zijn vrouw geen seks meer wilde vond ik wel een beetje vaag en had daar soms wat ‘onderbuikgevoelens’ bij. Maar telkens na een geheime en zeer passievolle ontmoeting liet ik die gedachten weer los. Ik genoot zo van hem.

Het ging diep

De relatie was niet alleen op lust gebaseerd. We deelden onze diepste gedachten en gevoelens, iets wat hij met niemand anders kon delen. Hij vertrouwde mij. Ik was zijn toevluchtsoord, zijn ontsnapping aan de drukte van zijn bekendheid.

Ik had ook een kleine van 2 jaar oud met mijn ex man en we konden uren praten over onze kids. Heerlijk was dat. We begrepen elkaar ook helemaal. Waar hij soms de tijd vandaan haalde om zoveel tijd bij mij te zijn, was me een raadsel. Vroeg zijn vrouw dan nooit waar hij was?

Leven in constante angst van een minnares

Maar hoe gelukkig we ook waren samen, altijd hing het zwaard van Damocles boven ons hoofd. Het mocht niet uitkomen, onze affaire moest geheim blijven. Hij had een reputatie hoog te houden, een vrouw met 2 kids én een imago dat niet mocht worden aangetast. Een stiekeme affaire zou hem in 1 klap impopulair maken en hem zijn carrière kunnen kosten. Hij had het ideale schoonzoon imago.

Daarom leefden we in constante angst door het dragen van een geheim. Altijd op onze hoede voor een onverwachte ontmoeting of een indiscrete opmerking. Geloof me, na een tijdje ben je dat he-le-maal zat. Even lekker samen wandelen of op een terrasje zitten, zat er niet bij. Altijd maar verstoppertje spelen en heel af toe samen ontsnappen naar het buitenland. Naar plekken waar ze hem niet zouden herkennen. Maar dat gebeurde veels te weinig.

Er kwam daarom een einde aan onze affaire. Hij bleef samen met zijn vrouw en ik heb inmiddels een andere leuke (niet bekende) vriend gevonden. Hoewel onze tijd samen voorbij is, blijf ik de herinneringen voor altijd koesteren,” glimlacht Hanneke. Wie het is wil ik liever niet kwijt, ik blijf voor altijd gevoel voor hem houden en gum hem het beste. Al betwijfel ik of hij dat nu heeft.

*Namen zijn in verband met privacy gefingeerd. 

Heb jij ook een geheim waar je niemand over durft te vertellen, en wil je dat opbiechten? Mail dan naar onze redactie en wij delen je verhaal (anoniem)

Meer over: