Ga naar de inhoud

Meghan Markle viert 43e verjaardag in kleine kring

Update:
Meghan Markle jarig, zo vierde ze het

Op 4 augustus vierde Meghan Markle, de Hertogin van Sussex, haar 43e verjaardag, omringd door familie en geliefden. Haar veelzijdige stijl en betrokkenheid bij maatschappelijke kwesties maken haar een inspiratiebron voor velen. Ontdek hoe Meghan haar unieke flair en invloed blijft inzetten om het verschil te maken!

Meghan Markle Style

Meghan, een stijlicoon die vaak in de modewereld wordt genoemd, heeft door de jaren heen een indrukwekkende variëteit aan outfits gepresenteerd. Van stijlvolle broekpakken en elegante manteljurken tot chique avondjurken, haar modekeuzes hebben velen geïnspireerd. Deze verscheidenheid aan stijlen biedt inspiratie voor een zomerse garderobe.

Lees ook: weer kritiek op Meghan Markle haar outfits.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Verjaardag Meghan Markle

Interessant genoeg deelt Meghan haar verjaardag met een andere iconische koninklijke figuur. Namelijk met de overleden Koningin Elizabeth, The Queen Mother, die bekend stond om haar verfijnde stijl.

Sinds haar vertrek uit het Britse koningshuis samen met Prins Harry in 2020, staan Meghan’s professionele en filantropische activiteiten in de volle aandacht. Haar 42ste levensjaar bracht spannende veranderingen en nieuwe ondernemingen met zich mee.

Als Leeuw staat Meghan bekend om haar zelfverzekerde en gepassioneerde aard. Terwijl Prins Harry als Maagd wordt gezien als praktisch en analytisch. Hoewel astrologische tekens soms kunnen botsen, lijkt hun relatie in het echte leven goed te werken, met een balans tussen hun verschillen.

Volgens bronnen van People magazine vierde Meghan haar verjaardag dit jaar op een privé manier, omringd door haar gezin.

Bekijk de beelden en lees verder onder het bericht >>

Prins Harry en de Britse media

Toevallig valt haar verjaardag samen met een zeldzaam gezamenlijk interview met Prins Harry dat werd uitgezonden op CBS Sunday Morning. In een preview clip, uitgebracht door de zender op 1 augustus, sprak de Hertogin van Sussex over haar wens om haar kinderen te beschermen tegen schadelijke online content.

Met haar invloed en betrokkenheid in verschillende kwesties blijft Meghan een prominente en inspirerende figuur, zowel in de mode als in haar inzet voor sociale kwesties. We kijken uit naar wat haar 43ste levensjaar zal brengen.

Bekijk de uitzending van Shownieuws terug >>

Hoofdfoto: Chris Jackson / Staf (Getty Images)

Meer over: