Ga naar de inhoud

Krijg de stijl van Máxima en Letizia! Modetips en inspiratie

Update:
Máxima en Letizia: fantastische stijlen

De koninklijke mode-iconen Máxima en Letizia bewijzen wéer hun voortreffelijke gevoel voor stijl door gedurfde en opvallende keuzes te maken in hun outfits. Wil je er ook zo stralend uitzien als deze 2 koninginnen?

Laten we een kijkje nemen in hun recente opvallende mode-hoogtepunten.

Máxima en haar grote accessoires

Dat koningin Máxima een voorliefde heeft voor grootse accessoires, is inmiddels geen geheim meer. Afgelopen week wist ze wederom alle aandacht op zich te vestigen met een indrukwekkende en grote hoed, die haar verschijning extra elegant maakte.

Lees ook: Koningin Máxima’s mooiste gele creaties.

Deze gedurfde keuze is kenmerkend voor Máxima, die door de jaren heen een reputatie heeft opgebouwd voor haar stijlvolle en gewaagde accessoires. Grote hoeden, opvallende sieraden en chique tassen maken steevast deel uit van haar modearsenaal, waardoor ze steeds weer indruk weet te maken.

Lees verder onder deze Instagrampost, waar Máxima haar oorbellen perfect combineert met haar clutch >>

Letizia en haar vermaakte jurken

Koningin Letizia staat bekend om haar voorkeur voor modeketens als Mango en Zara. Echter, deze outfits krijgen vaak een persoonlijke twist door een bezoek aan de coupeuse.

Ditmaal verscheen ze in een prachtig vermaakte jurk, die perfect op haar maten was aangepast. Door deze subtiele aanpassingen wist Letizia een modieuze en persoonlijke twist aan haar kleding te geven, wat keer op keer bewondering oogst. Haar vermogen om betaalbare mode naar een hoger niveau te tillen, onderstreept haar stijlvolle en doordachte benadering van mode.

Lees verder onder de Instagrampost >>

Van Máxima en Letizia naar Leonor

In een nieuwe aflevering van de koninklijke mode-spotlight, liet prinses Leonor zien dat ook zij een groeiend gevoel voor mode heeft.

De jonge prinses werd gespot in een verfijnde jurk met subtiele doorkijkjes. Deze keuze weerspiegelt haar bereidheid om te experimenteren met stijlen en toont haar evoluerende modebewustzijn. Leonor’s keuzes worden nauwlettend gevolgd door modekenners, en haar subtiele, maar stijlvolle keuzes maken haar een opkomende mode-influencer. Kijk maar eens wie haar allemaal na doet!

Lees verder onder deze video >>

Nieuwe outfits van Máxima

Een ander fascinerend aspect van Máxima’s garderobe is de diversiteit en het aantal nieuwe outfits dat ze in 2024 al heeft gedragen.

De koningin heeft al verschillende nieuwe en elegante looks getoond, elk met hun eigen unieke flair en stijl. Van formele jurken tot casual chic, Máxima’s vermogen om telkens weer verrassend en chic voor de dag te komen, bevestigt haar status als een mode-icoon. Haar veelzijdige en toch consistente stijl blijft inspireren en zet trends in de modewereld.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Letizia en de jurken van Mango en Zara

Koningin Letizia heeft onlangs haar rol als ambassadeur van Spaanse modehuizen wederom versterkt.

Tijdens haar recente vakantie op Mallorca koos ze voor een stijlvolle jurk van Mango, genaamd de ‘Willow’-jurk. Deze lange jurk met cut-outs aan de zijkanten, verkrijgbaar in zwart of een zwart-met-wit bloemenpatroon, werd door Letizia gekozen in de bloemenvariant. De jurk, die slechts 50 euro kost en in maten tot 4XL verkrijgbaar is, veroorzaakte een stormloop, waardoor hij snel uitverkocht raakte.

Letizia’s keuze benadrukt haar invloed op mode en haar vermogen om betaalbare mode toegankelijk en trendy te maken.

Bekijk hieronder deze stijlvolle Mango jurk >>

Hoofdfoto: Patrick van Katwijk / Contributor (Getty Images)

Meer over: