Ga naar de inhoud

Maxim Froger vader geworden van Mateo René Abraham Froger

Update:
Maxim Froger vader geworden van Mateo

Het eerste kindje van Maxim Froger en zijn vriendin Ruby is geboren. Dat hebben zij bekendgemaakt op Instagram. Het is een jongetje en zijn naam is Mateo. Trotse Opa en Oma, René en Natasja Froger, kunnen hun geluk niet op met de kleinste Froger.

De speciale aankondiging op Instagram

Maxim Froger en Ruby deelden het gelukkige nieuws via Instagram, het platform waar ze eerder ook al het geslacht van de baby hadden onthuld.

Froger’s onthullen het geslacht van hun baby

Kijk hieronder nog terug naar de bekendmaking en lees verder >>

Hun zoontje, Mateo René Abraham Froger, werd op 13 september geboren. De ouders lieten beelden zien van de rit naar het ziekenhuis en het ontroerende moment waarop zij hun kindje in hun armen sloten.

Filmpje Maxim Froger en Ruby

Bekijk hun video hieronder en lees verder >>

Een blije familie

Ook René en Natasja Froger, de ouders van Maxim, speelden een grote rol in het delen van deze vreugdevolle gebeurtenis.

In de video op Instagram is duidelijk te zien hoe blij de grootouders zijn met de geboorte van Mateo. Hun glimlach en vrolijkheid spreken boekdelen over het geluk dat de komst van de kleine Mateo met zich heeft meegebracht.

Waar komt de naam Mateo vandaan?

Mateo is van Griekse oorsprong en een afgeleide van de naam Mattheus. Mattheus is de Griekse vorm van de Hebreeuwse naam Matityahu, wat “geschenk van God” betekent. De naam werd via het Latijn verspreid en is in verschillende talen en culturen in verschillende vormen overgenomen, waaronder Mateo in het Spaans en Italiaans.

Mateo is een populaire babynaam en stond in 2023 op de lijst van meest gegeven namen volgens de Sociale Verzekeringsbank (SVB), waarbij de populariteit van de naam sinds 2016 is toegenomen, met een duidelijke stijging in 2023.

Mooiste dag van hun leven

Maxim en Ruby hebben de dag van de geboorte van hun zoontje omschreven als de mooiste dag van hun leven. Het stel is enorm dankbaar voor het geluk dat baby Mateo in hun leven heeft gebracht en benadrukt dit op hun sociale media.

Van vrienden en bekende Nederlanders zoals Rob Kemps, Emma Heesters en Nicolette van Dam, tot familieleden zoals oom Danny Froger, iedereen feliciteert de kersverse ouders met de uitbreiding van hun familie.

Lees je graag nog even door? BN’er kinderen die in de voetsporen van hun bekende ouders treden.

De band tussen generaties

Bijzonder aan de komst van Mateo is dat hij het eerste mannelijke kleinkind is van René en Natasja Froger, wat een speciale betekenis heeft voor de familie. René en Natasja zijn zichtbaar trots en emotioneel over het feit dat hun zoon nu zelf vader is geworden, waarbij zij reflecteren op de momenten toen Maxim zelf werd geboren bijna 3 decennia geleden. Dit onderstreept de nauwe band tussen de generaties binnen de familie Froger.

Zien: de royals en hun kleinkinderen!

Bronnen:

AD, Weekend online

Foto: BSR Agency / Contributor (Getty Images)

Meer over: