Ga naar de inhoud

Zien: Max Verstappen in bad, zo pakt hij zijn rust voor de race

Update:
Max Verstappen rust pakken

In de wereld van de Formule 1 draait alles om snelheid, precisie en onophoudelijke focus. Maar zelfs de grootste kampioenen hebben zo nu en dan een moment van rust nodig. En hoe ontspant de onstuitbare Max Verstappen zich?

Het antwoord is verrassend – en hilarisch! Tipje van de sluier: het heeft te maken met een bad.

In bad met een badeend

De kersverse post op zijn Instagram heeft al duizenden volgers aan het lachen gemaakt. Wat zien we? Onze favoriete F1-ster in een badkuip, omringd door schuim en een schattige gele badeend! Jazeker, je leest het goed: Max Verstappen, de man die met zijn bolide over circuits raast, neemt even een pauze met een badeend. En alsof dat nog niet genoeg is, zet hij er simpelweg bij: “Recharging” (even opladen).

De reacties stromen binnen, van fans van de Formule 1 ster die zich afvragen of de badeend hem geluk zal brengen tijdens zijn volgende race, tot anderen die hun respect uitspreken voor deze onorthodoxe, maar toch oh-zo-relaxte manier van opladen.

Bekijk de post hier en lees daarna verder >>

Een post met humor

Maar eerlijk is eerlijk, wie had gedacht dat de geheimen van Verstappens succes in een simpel bad-moment met een eendje verscholen lagen? Misschien moeten we allemaal vaker even in bad duiken met een badeend om het maximale uit onszelf te halen.

Of we nu Max moeten bedanken voor deze gouden tip of niet, 1 ding is zeker: zelfs in de meest serieuze sporten is er altijd ruimte voor een beetje humor. En Max? Die is ondertussen weer helemaal opgeladen voor de volgende race.

Lees ook: dit zijn de F1 tijden.

Wil je weten hoe je echt tot rust komt? Neem een voorbeeld aan Max – en vergeet die badeend niet!

Bron: Max Verstappen Instagram
Foto: Canva

Meer over: