Ga naar de inhoud

Mary Borsato over uitdijende Marco: Laat hem lekker zijn gang gaan

Update:
Marco Borsato

Marco Borsato, de gepijnigde zanger, wordt er niet magerder op, zo laten foto’s in weekblad Story zien. Reden voor Mary Borsato (moeder van) om daar het hare over te zeggen. Ze maakt zich in elk geval niet druk om de gewichtstoename van de zanger.

Op zijn leeftijd word je zwaarder

De trouwjurkenontwerpster zegt in weekblad Weekend: “We genieten van lekker eten, dat kan hij nu de hele dag. Laat die jongen lekker zijn gang gaan. Hij traint veel, is gezond, rookt niet en drinkt soms een rood wijntje. Hij let op zijn gezondheid, maar op deze leeftijd word je zwaarder.”

Of toch de stress?

Of komt het door de stress? Mary: “Dat zou kunnen. Maar daar hebben we het niet eens over. Ik vind hem er heerlijk uitzien. Wat extra kilo’s vind ik totaal geen probleem. Marco kookt heerlijk”, zegt ze.

Lees ook: Zoon Marco Borsato ‘geeft de wijn de schuld’

Hoe zit het met Marco’s comeback?

Evert Santegoeds besprak een maand geleden de toekomst van Marco aan tafel bij Shownieuws. “Het gaat niet goed met Marco, sterker nog: uit hele goede bron horen we dat hij heeft besloten dat hij inziet dat hij nooit meer kan optreden”, aldus de journalist. 

De tekst gaat onder de video verder >>

Nederland heeft Borsato verdriet gedaan

Mary weet niets van een eventuele comeback van Marco. Ze durft hem niet aan te raden weer het podium op gaan? “Nederland heeft hem veel verdriet gedaan. Dat vind ik jammer, vooral van mensen van wie ik het niet had verwacht.”

Mary weet ook niet of hij de kracht daarvoor nog op kan brengen. “Hij zou zijn stem opnieuw moeten prepareren en moeten oefenen. Daar is hij niet aan toe.” 

Lees verder onder video >>

Toch Borsatoconcerten, maar zonder Marco

Hoewel de zanger nog geen comeback maakt, kunnen trouwe fans hun hart blijven ophalen aan de liedjes van Borsato. De Jaarbeurs in Utrecht organiseert eind december 4 theaterconcerten met zijn repertoire. De zanger is daar zelf niet bij, de shows vinden plaats zonder zijn medewerking. 

Bron: Weekend, Talpa, Story. Foto: Didier Messens/Redferns voor Getty Images

Meer over: