Ga naar de inhoud

Martijn Krabbé kampt met onzekerheden na gedoe The voice


Martijn Krabbé heeft in een interview met ‘Veronica Superguide’ aangegeven dat hij nog steeds negatief wordt beïnvloed door alle onthullingen over misstanden rond ‘The voice of Holland’.

Krabbé vindt het moeilijk te accepteren dat er achter de schermen seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft plaatsgevonden. Hij voelt zich machteloos dat hij niet kon voorkomen dat dit gebeurde. Is dit dé reden waarom hij wil stoppen met presenteren?

Martijn Krabbé stopt als presentator

Ja, je leest het goed. Je geliefde tv-presentator wil stoppen. Martijn Krabbé heeft vorig jaar tijdens zijn bezoek aan het tv-programma Isola di Beau bij Beau van Erven Dorens aangegeven dat hij maximaal nog 3 jaar zou presenteren. In een recent gesprek met Veronica Superguide komt hij terug op die uitspraak. Krabbé geeft aan dat deze impulsieve gedachte mogelijk werd veroorzaakt door zijn goede vriendschap met Van Erven Dorens, de ondergaande zon en het glas wijn. Hij vertelt dat de 36 jaar dat hij op televisie te zien is, voorbij zijn gevlogen. “Er komt natuurlijk geen extra 36 jaar bij. Presentatoren hebben ook een uiterste houdbaarheidsdatum“, aldus Krabbé.

Tekst gaat onder de afbeelding verder.

Onzeker over zichzelf door schandaal The voice

Martijn Krabbé gaf destijds aan te willen stoppen met televisie presenteren. Mede als gevolg van de misstanden bij The voice of Holland. Hij vertelt dat hij het afgelopen jaar niet meer zo’n plezier had in zijn werk en dat het een zwaar jaar was. De misstanden bij het programma hebben nog steeds invloed op hem. Hij voelt zich verantwoordelijk voor het welzijn van de deelnemers. De geliefde presentator begon daarom te twijfelen aan alles, ook aan zichzelf. Hij denkt na of hij zichzelf moet resetten. Ook heeft hij tijd nodig om te bedenken hoe deze situatie in godsnaam heeft kunnen gebeuren.

Toekomst ook niet zeker, maar ambities zijn veelbelovend

Kortom, de presentator heeft even wat tijd voor zichzelf nodig. Niet heel gek, als je bedenkt wat er allemaal gebeurd is. Hij blijft nog even blijft werken als presentator op televisie. Krabbé heeft verschillende ambities. Hij wil onder andere ook graag aan de slag achter de schermen. Hij geeft aan dat hij met zijn productiebedrijf nog eens een studioprogramma maakt en een groot amusementsprogramma wil organiseren. Momenteel werkt hij voornamelijk aan huisprogramma’s met zijn team, met dezelfde groep mensen wil hij kijken of ze nog verder kunnen groeien. Aangezien zijn collega’s ook niet jonger worden, wil hij de komende jaren bekijken wat er nog in zit. Hij heeft zelfs gesproken over de mogelijkheid om platen te draaien op feestjes, wat hij in de toekomst ook graag doet.

Martijn Krabbé voorlopig nog te zien op televisie

Op dit moment is Krabbé te zien in de programma’s Better Than Ever en Race Across The World. Daarnaast is hij een vaste presentator van het programma Kopen zonder Kijken, dat 17 april om 20.30 uur weer begint op RTL 4.

Meer over: