Ga naar de inhoud

Marco Borsato concertreeks ROOD zonder de zanger zelf aangekondigd

Update:
Marco Borsato concertreeks Jaarbeurs zonder Borsato

Eind december vinden er 4 theaterconcerten plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, met de muziek van Marco Borsato. Op 26, 27, 28 en 30 december presenteren Nederlandse musici en 4 vocalisten onder de naam ROOD alle grote hits van Marco.

Concerten zonder Marco Borsato zelf

Deze concerten worden uitgevoerd zonder de medewerking van Marco Borsato zelf, die in ongenade is gevallen. Desondanks kunnen fans van de zanger genieten van zijn bekende nummers. Diverse artiesten brengen de liedjes van Borsato ten gehore tijdens deze bijzondere avonden.

Denk aan klassiekers als: Dromen zijn Bedrog , Waarom nou jij , Dochters , Wereld zonder Jou en Binnen . ROOD is een nostalgische reis terug in de tijd en een ode aan de muziek waaraan miljoenen mensen onvergetelijke herinneringen koesteren.

zegt Mike Leegwater van Hillenaar Events

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Uitvoering en aankleding

De concertreeks vindt plaats in een intieme theatersetting die speciaal voor deze concertreeks wordt opgebouwd in de Jaarbeurs. De concerten beloven een spectaculaire uitvoering en aankleding. Het podium wordt uitgerust met indrukwekkende lichteffecten en visuals die de emoties van de liedjes versterken.

Het orkest en de achtergrondzangers zorgen voor een vol geluid dat het publiek zal meeslepen door de bekende melodieën en teksten van Marco Borsato.

Repertoire van Marco Borsato’s hits

Verwacht een avond vol bekende hits. Deze succesvolle nummers hebben jarenlang de hitlijsten gedomineerd en staan in het geheugen gegrift van veel Nederlanders. De artiesten die optreden, brengen een eerbetoon aan de zanger door deze liedjes op hun eigen manier te vertolken, maar met respect voor het origineel.

Toch voelt het een beetje als een bruiloft zonder de bruid. Wat vinden de nog altijd trouwe fans ervan?

Respons van de fans

De aankondiging van deze concerten heeft gemengde reacties opgeroepen onder de fans. Sommigen zijn blij dat ze de kans krijgen om nog steeds de muziek van hun favoriete artiest live te horen, terwijl anderen het jammer vinden dat Marco Borsato er niet zelf bij is. Niettemin is de verwachting dat de tickets snel uitverkocht zullen raken, gezien de nog steeds grote populariteit van Borsato’s muziek.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Praktische informatie

De concerten vinden plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, een centrale locatie die gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto. De voorstellingen zijn gepland voor de avonduren, waardoor het publiek kan genieten van een volledige avond uit met vrienden en familie.

Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar via de officiële kanalen van de Jaarbeurs en de betrokken productiemaatschappij: www.eventim.nl/rood.

Extra voorstellingen en activiteiten in de Jaarbeurs

Naast de theaterconcerten met muziek van Marco Borsato in december, biedt de Jaarbeurs in Utrecht gedurende het hele jaar diverse evenementen en congressen. Van de Data Expo 2024 tot de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, er is altijd wel iets te beleven. Voor bezoekers betekent dit dat ze niet alleen van muziek kunnen genieten, maar ook kunnen deelnemen aan verschillende andere activiteiten en beurzen. Dit maakt de Jaarbeurs een dynamische locatie die voor ieder wat wils biedt.

Bereikbaarheid van de Jaarbeurs

De Jaarbeurs is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Bezoekers dienen echter rekening te houden met mogelijke vertragingen in het openbaar vervoer, bijvoorbeeld door geplande stakingsacties. Voor de meest actuele reisinformatie wordt geadviseerd de NS-reisplanner te raadplegen.

Daarnaast biedt de Jaarbeurs voldoende parkeergelegenheid voor degenen die met de auto komen. Hierdoor kunnen concertgangers en beursbezoekers hun reis van tevoren goed plannen en zonder zorgen van hun avond genieten.

Doe wat je altijd deed van Marco Borsato

Beluister hieronder dit nummer en lees nog even verder: Marco Borsato’s directe omgeving maakt zich grote zorgen

Bronnen:

ad.nl, borstato.nl, jaarbeurs.

Hoofdfoto: Didier Messens / Contributor (Getty Images)

Meer over: