Ga naar de inhoud

Vandaag Inside verklapt verrassing van Noa Vahle: Linda de Mol 60 jaar

Noa Vaals Linda de Mol 60

Linda de mol is vandaag jarig. Ze is 60 jaar. Een prachtige leeftijd voor een surprisefeest. Dochter Noa die voor het EK in Hamburg zit had natuurlijk wel iets voorbereid om haar moeder te verrassen, ondanks dat ze in Duitsland zit. De heren van Vandaag Inside wisten dit gisteravond flink te verpesten voor Noa Vahle. Kijk maar. 

Linda de Mol vandaag jarig: 60 is een mooie leeftijd!

Bij Vandaag Inside gaf Noa gisteren een sportverslag en dus grepen de tafelheren hun kans om haar op de valreep te vragen wat ze gaat doen op het verjaardag van haar moeder. Tja, wat geef je dan voor antwoord als heel Nederland kijkt? Noa voelde zich duidelijk voor het blok gezet. Tja wat voor een antwoord geef je dan?

“Als ik vrij krijg, ga ik wel naar mijn moeder”, was haar antwoord. Heel Nederland, en ook Linda de Mol, kon meteen van haar gezicht aflezen dat ze wel van plan was naar moeders 60ste verjaardag te gaan. Noa zou eigenlijk pas vandaag naar Landgoed Oud-Crailoo gaan om haar moeder te feliciteren.

Uiteindelijk besloot ze om gisteravond al te gaan. Zo was het alsnog een verrassing voor Linda.

60 jaar zijn is een bijzondere mijlpaal

Het bereiken van de leeftijd van 60 jaar is een bijzondere mijlpaal die Linda zeker viert. Het is meteen ook een mooie gelegenheid om stil te staan bij alles wat je de laatste jaren hebt gedaan. Dat betekent voor Linda hoge pieken en diepe dalen.

60 jaar is ook een leeftijd waarop veel mensen beginnen te reflecteren op hun leven en prestaties, en het markeert het begin van een nieuw hoofdstuk vol mogelijkheden en avonturen.

Lees verder onder het Instagram-bericht van Noa Vahle >>

Misschien kijkt Linda liever alleen vooruit. We wensen deze bekende Sara hoe dan ook een fijne verjaardag toe!

Leuk stuur Linda de Mol ook nog een verjaardagskaartje.

Adres Linda de Mol:

Linda de Mol

Landgoed Oud-Crailoo

Museumlaan 1, 1272 RH, Huizen

Lees ook: Deze 10 bekende Nederlanders 50 + zien er nog goed uit.

Vandaag Inside verklapt verrassing van Noa Vahle

De Shownieuws beelden van SBS 6 terugkijken >>

Hoofdfoto: Ralf Juergens/Getty Images

Meer over: