Ga naar de inhoud

Gordon Heuckeroth lanceert nieuw televisieprogramma: ‘Lieve Gordon’

Gordon Heukeroth

Gordon Heuckeroth (55) kondigt met veel enthousiasme zijn nieuwe televisieprogramma ‘Lieve Gordon’ aan. Dit nieuws deelde de zanger woensdagmiddag via Instagram. In zijn nieuwe show wil Gordon mensen helpen in diverse situaties of simpelweg degenen ontmoeten die altijd al een fan van hem zijn geweest.

Hulp in alle soorten en maten

In ‘Lieve Gordon’ biedt Gordon een breed scala aan hulp aan. Hij kan een ‘spectaculair’ huwelijksaanzoek organiseren, aanpassingen in je huis regelen die je zelf niet voor elkaar krijgt, of gewoon een liedje zingen voor iemand die je liefhebt. Gordon is van alle markten thuis en staat klaar om allerlei wensen in vervulling te laten gaan. “Voor de meest uiteenlopende wensen kun je mij bereiken”, vertelt hij in een video op zijn Instagram Stories.

De tekst gaat onder de video verder >>

Hij moedigt iedereen aan om hun wensen kenbaar te maken, hoe divers ze ook mogen zijn of misschien gewoon om Gordon eens in het echt te willen ontmoeten, alles is mogelijk. Als je je wilt aanmelden dan kan dit via aanmelden@lievegordon.nl.

Eerdere plannen en toekomst

Eerder dit jaar maakte Gordon bekend door verschillende productiehuizen te zijn benaderd voor nieuwe televisieprojecten. Hij had zelf ook al een aantal leuke ideeën op de plank liggen. Naast ‘Lieve Gordon’ staat er ook nog een reallifesoap gepland bij SBS6, waarmee fans nog meer van Gordon kunnen verwachten.

Op welke zender?

Hoewel de exacte zender voor ‘Lieve Gordon’ nog niet bekend is, geeft het management van Gordon aan dat er momenteel gesprekken plaatsvinden. RTL Boulevard meldt dat het management nog van niets weet, maar fans kunnen binnenkort ongetwijfeld meer details verwachten.

Bron: RTL/De Telegraaf. Foto: BSR Agency/Gentle Look via Getty Images

Meer over: