Ga naar de inhoud

Lang Leve de Liefde viert mijlpaal: SBS deelt leukste wapenfeiten

Update:
Lang Leve de Liefde 1000e aflevering

Het datingprogramma Lang Leve de Liefde van SBS6 beleefde zijn 1000ste aflevering. Voor SBS6 is dit aanleiding stil te staan bij de mijlpaal. De zender deelt de belangrijkste en leukste wapenfeiten van de populaire televisieshow.

Singles leren elkaar in 1 dag kennen

In Lang Leve de Liefde worden 2 singles 24 uur lang met elkaar in een huis gezet. De bedoeling is dat ze elkaar op deze dag zo goed mogelijk leren kennen.

Als de tijd is verstreken krijgen de deelnemers de optie om hun date te verlengen of een punt te zetten achter hun ontmoeting. Een verlenging duurt maximaal 4 dagen duren, daarna moeten de tortelduifjes hun date buiten het huis voortzetten.

Opmerkelijke wapenfeiten Lang Leve de Liefde

In de tijd dat de singles bij elkaar zijn passeren heel wat opmerkelijke gebeurtenissen de revue. Dat blijkt wel uit de vele geinige gebeurtenissen en feiten die SBS6 op Instagram deelt naar aanleiding van de 1000ste aflevering.

Lees ook: online dating, vroeger taboe nu populair.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Een opsomming:

  • Er is 427 keer gezoend door de stellen
  • Er zijn meer dan 160 matches ontstaan
  • En zijn er zelfs 2 huwelijken uit de datingshow voortgekomen.
  • Daarnaast moet 1 op de 4 deelnemers op de bank slapen tijdens hun date en zijn pasta pesto en gourmet de meest gegeten maaltijden in het huis. 

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Leuke reacties voor de kandidaten na afloop

Ook zonder goede afloop vinden kandidaten na de uitzending nog een geschikte partner, of worden ze benaderd door kijkers.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Stiekeme stinkscheet wekt hilariteit op

Lang Leve de Liefde blijft  buiten dit alles een luchtig programma. Zo wordt er enorm gelachen om de scheet onder de dekens van deelnemer Niek nadat zijn date Charlotte net de slaapkamer heeft verlaten. De stiekeme stinkscheet die Niek door het dekbed blaast, levert hilariteit onder de kijkers op. Bij Vandaag Inside liggen liggen Johan Derksen, René van der Gijp, Hélène Hendriks en presentator Wilfred Genee liggen krom van het lachen.

Iedereen zoekt de liefde

Blogger en presentatrice Monica Geuze over het succes van Lang Leve de Liefde: “Mensen laten op en authentieke manier zien wie ze zijn. Dat getuigt van lef. Iedereen wil de liefde vinden, waar je ook vandaan komt, hoe oud je ook bent.” Dat verklaart volgens haar ook het feit dat mensen zich nog steeds voor de datingshow op geven. 

Een kijker zegt over het programma:

Dit is een beetje het doorsnee niveau en ik wil nooit meer iets anders kijken.

Grappige Lang Leve de Liefde afleveringen terugkijken

Meer over: