Ga naar de inhoud

ONS: genieten van tv-programma’s van vroeger

Kijkbijons.nl tv van vroeger kijken
In samenwerking met:

We hebben tegenwoordig talloze manieren om onze vrije tijd te vullen met interessante (tv-)programma’s. Er is 1 televisiezender die absoluut niet in je vaste kijkroutine mag ontbreken: ONS. Dat is nostalgische tv kijken, gewoon op je eigen tv.

TV van vroeger kijken

Herinner jij je de series en films van vroeger ook zo goed? Van Catweazle tot Swiebertje of Floris. Tegenwoordig volg je dagelijks alle oude series en films gewoon bij jou thuis met ONS-tv. Want ONS (voorheen Nostalgienet) biedt een breed scala aan boeiende programma’s. Daar zit ongetwijfeld ook iets voor jou tussen. Lees verder.

Filmklassiekers uit het binnen- en buitenland

Ouderwets genieten met de mogelijkheden van nu kun je bij de nostalgische tv zender ONS. ONS is geen afkorting, maar staat voor het gevoel van gemeenschappelijke herinneringen aan die goede oude tijd. Daarom kun je bij ONS genieten van al je geliefde tv-series uit de jaren ’60 tot en met ’90: die echte filmklassiekers, die je niet overal meer ziet en fantastische programma’s uit binnen- en buitenland.

ONS kijken via je eigen tv provider

Je kunt ONS eenvoudig via je eigen tv provider ontvangen. Kruip heerlijk elke week op een vaste tijd – weer net als vroeger – voor de tv om je mooiste herinneringen op te halen. Sommige uitzendingen kun je tot 14 dagen terugkijken, zo kijk je altijd wanneer het jou het beste uitkomt.

Mysterie, crime, comedy: je kijkt het bij ONS

Bij ONS zie je ‘feelgood’ (voor positieve gevoelens) programma’s met een vleugje nostalgie, muziekdocumentaires en filmklassiekers met een sterrencast.

Op het puntje van je stoel met de beste mysterie en misdaadseries of tranen lachend bij de beste oude komedieseries

Tekst gaat verder onder de video >>

Meezingen met de grootste hits

Kan jij nog meezingen met de grootste hits van The Monkees? ONS neemt je op reis – terug in de tijd – met de ‘Last Train To Clarksville’, I’m a Believer en vele andere hits. Volg de muzikale avonturen van Davy ,Micky, Michael en Peter elke dinsdagavond om 19:00 uur bij ONS.

Bekijk hier The Monkies en lees verder onder de video >>

Jouw favoriete programma’s van vroeger terugzien

Ben je bijvoorbeeld in de jaren ’30 geboren, dan herinner je je vast nog wel de serie Bewitched met de knappe heks met de trillende neus, die gespeeld wordt door Samantha Stevens. Zie je haar weer voor je? De heks met magische krachten? Het 1e seizoen van deze romantische komedie met ‘De schone heks’ kun je kijken bij ONS. Hoe leuk is dat?

De fervente televisiekijker kijkt ONS

Als fervente televisiekijker of gewoon iemand die op zoek is naar boeiende inhoud, mag je ONS absoluut niet missen. Ga naar de website, bekijk het programma-aanbod en bereid je voor om een wereld van entertainment te ontdekken, die uniek is voor ONS. Bij veel aanbieders zit het in het basispakket. Bekijk het handige overzicht van ONS waar de zender bij jou te vinden is.

Bron: kijkbijons.nl

In samenwerking met:

Meer over: