Ga naar de inhoud

Kelly Piquet’s sprookjesfeest voor vijfde verjaardag Penelope zonder Max Verstappen

Update:
Kelly Piquet viert verjaardag Penelope zonder Max Verstappen

Kelly Piquet heeft de vijfde verjaardag van haar dochter Penelope uitbundig gevierd met een gigantisch sprookjesfeest in Brazilië. Grote afwezige bij dit bijzondere moment was Max Verstappen. Kelly Piquet had de tranen in haar ogen op deze speciale dag vertelt ze.

Een sprookjesachtige setting

Piquet organiseerde het feest afgelopen zaterdag, waarbij ze zorgde voor een magische sprookjeswereld. Penelope kon 5 kaarsjes uitblazen te midden van honderden kleurrijke ballonnen, bloemen en vlinders die schitterden onder de Braziliaanse zon. De jarige was gehuld in een roze jurk met een grote vlinder, wat haar het stralende middelpunt van het feest maakte.

Max Verstappen afwezig

Helaas kon Max Verstappen, de partner van Kelly Piquet, niet aanwezig zijn op het feestje van zijn stiefdochter. De Nederlandse Formule 1-coureur bevond zich namelijk op het regenachtige circuit van Spa, waar hij deelnam aan de race in zijn RB20.

Hoewel hij fysiek afwezig was, nam hij ongetwijfeld digitaal deel aan de festiviteiten en zag hij hoe zijn vriendin Kelly en haar dochter Penelope van het groots opgezette feest genoten.

Emotionele boodschap van Kelly

Op Instagram deelde Kelly Piquet beelden van het feest en een emotionele boodschap. Ze schreef: “Ik heb tranen in mijn ogen terwijl ik dit schrijf, want ieder jaar op je verjaardag ben ik een emotioneel wrak. Ik kan me een leven zonder jou niet voorstellen. Je brengt me zoveel vreugde en geluk.”

Met deze woorden liet Kelly zien hoeveel deze speciale dag voor haar betekent en hoeveel liefde ze voor haar dochter Penelope voelt.

Onvergetelijke verjaardag

Het feest dat Kelly Piquet organiseerde voor Penelope ging duidelijk niet onopgemerkt voorbij. De sprookjesachtige setting en de overvloed aan decoraties maakten het een dag om nooit te vergeten. Met haar emotionele woorden en de prachtige beelden op Instagram gaf Kelly iedereen een inkijkje in de vreugde die deze bijzondere gebeurtenis bracht.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Verstappen’s bijdragen op afstand

Ondanks zijn afwezigheid tijdens Penelope’s verjaardag, heeft Max Verstappen een significante bijdrage kunnen leveren aan de feestelijkheden. Via videoboodschappen en digitale groeten heeft hij zijn liefde en steun overgebracht naar zowel Penelope als Kelly, wat extra vreugde en emotie aan het evenement toevoegde.

Het toont ook de sterke band tussen de familieleden, ondanks de fysieke afstand veroorzaakt door Verstappens drukke raceseizoen.

Internationale aandacht voor het feest

Het verjaardagsfeest van Penelope heeft ook internationaal de aandacht getrokken. Fans van zowel de motorsport als die van Kelly Piquet waren enthousiast over de beelden en berichten die op sociale media gedeeld werden.

De aanwezigheid van prominente figuren uit de sportwereld, ondanks Verstappen’s afwezigheid, benadrukte de bijzondere gelegenheid en versterkte het gevoel van gemeenschap binnen de internationale F1-fanbase. Het was duidelijk dat het sprookjesfeest niet alleen een speciale viering voor Penelope was, maar ook een evenement dat wereldwijd door velen werd gevolgd en bewonderd.

@lu_mv1

P birthday 🧚‍♀️🦋✨️ || #kellypiquet #penelopepiquet #maxverstappen #foryoupageofficiall #foryoupage #formula1 #foryou #fypage #fyp

♬ som original – 22h.12mn

De speciale band tussen Penelope en Max Verstappen

Ondanks het ontbreken van Verstappen op haar prachtige sprookjesfeest, is de band tussen de 2 nog altijd erg goed.

Bekijk de video’s hieronder en ontdek het zelf >>


Bron: gpfans_nl
Hoofdfoto: Marc Piasecki / Contributor (Getty Images)

Meer over: