Ga naar de inhoud

Betoverende Kate zorgt voor kippenvelmoment bij Wimbledon finale

Catherine op Wimbledon

Prinses Catherine (Kate) betrad zondagmiddag samen met haar dochter Charlotte en zus Pippa de tribune van de herenfinale bij Wimbledon. Ze werd verwelkomd door een uitzinnig publiek dat massaal op de been kwam om voor haar te applaudisseren.

De enthousiaste menigte zorgde voor een magisch moment toen Kate vrolijk naar hen zwaaide, zichtbaar genietend van het kippenvelmoment dat zij veroorzaakte.

Bekijk hier de beelden van dit ontroerende moment. De tekst gaat onder de video verder >>

Warm onthaal voor de prinses

Het is niet de eerste keer dat prinses Catherine zo’n warm onthaal krijgt bij een openbare verschijning. Haar charme en betoverende glimlach hebben altijd een sterke indruk op het publiek achtergelaten. Dit keer was het echter extra bijzonder, gezien de prominente aanwezigheid van haar familieleden en het prestigieuze karakter van het evenement dat plaatsvond.

Gevolgd door dochter en zus

De komst van prinses Catherine werd nog specialer doordat zij werd gevolgd door haar dochter Charlotte en zus Pippa. Charlotte, altijd elegant en goedgemanierd, trok ook veel aandacht van de aanwezigen. Pippa stond naast haar beroemde zus en was eveneens een blikvanger. Samen vormden ze een beeld van koninklijke gratie dat perfect aansloot bij de glamoureuze sfeer van Wimbledon.

Kate’s tweede openbare verschijning sinds kankerdiagnose

Deze bijzondere verschijning van prinses Catherine bij Wimbledon was extra emotioneel geladen. Helemaal aangezien het slechts haar tweede publieke optreden was sinds de onthulling van haar kankerdiagnose eerder dit jaar. Ondanks de uitdagingen die ze het afgelopen jaar heeft doorstaan, straalde Kate op de tribune, gekleed in een prachtige paarse Safiyaa-jurk. Met haar opgeheven hoofd en stralende glimlach liet ze het publiek zien dat zij sterk en vastberaden de toekomst tegemoet treedt.

Stijlvolle verschijning in Koninklijk paars

Kate stond bekend om haar flair voor mode, en deze keer koos ze voor een elegante paarse jurk van het Britse label Safiyaa, een keuze die zowel stijlvol als symbolisch was. Paarse tinten worden vaak geassocieerd met royalty en kracht, en de jurk accentueerde haar gracieuze aanwezigheid op de tribune. Charlotte en Pippa, die in vergelijkbare stijlvolle outfits waren gekleed, complimenteerden de verfijnde uitstraling van de prinses, wat bijdroeg aan het koninklijke beeld dat zij samen vormden.

Bron: De Telegraaf. Foto: Karwai Tang/WireImage voor Getty Images

Meer over: