Ga naar de inhoud

Johan Derksen stopt met Vandaag Inside Live in Ziggo Dome

Johan Derksen

TV-analist Johan Derksen heeft aangekondigd niet meer mee te doen met een mogelijke derde editie van Vandaag Inside Live in de Ziggo Dome. De 74-jarige zei dat hij nu 2 keer de show heeft bijgewoond en het beide keren niet naar zijn zin heeft gehad.

Zo vindt hij het format van het programma volgens hem niet passen in zo’n grote zaal. “Vandaag Insight op tv is een intieme setting met mensen die in je nek zitten te hijgen”, grapt Derksen.

Derksen noemt show ‘rand van hoogmoedswaanzin’

Derksen vergeleek de grote zaal met een jaarlijks schoolfeest waar iedereen een sketch doet, terwijl de mensen wel 70 euro betalen voor een kaartje. “Om zoiets te doen is op de rand van hoogmoedswaanzin”, verklaarde Derksen. Hij suggereerde dat presentator Wilfred Genee beter een fan-dag kan organiseren.

Johan Derksen: Niet meer meedoen

Derksen sloot zijn uitspraken af met de woorden: “Nee, ik doe niet meer mee.”

Tijdens de show bespraken Derksen, Genee en René van der Gijp de hoogte- en dieptepunten van 2023. Er waren ook optredens van onder anderen Danny Vera en Marco Schuitmaker. Een registratie van het evenement zal later deze maand op televisie worden uitgezonden.

Bekijk de beelden: Johan Derksen over Live in Ziggo Dome

Bron: bndestem
Beeldmateriaal: Talpa

Meer over: