Ga naar de inhoud

Jan Smit slaat nieuwe weg in en gaat huizen verkopen in Spanje

Update:
Jan Smit makelaar in Spanje

Jan Smit slaat een nieuwe weg in en gaat aan de slag als makelaar in Spanje, Marbella. De vrolijke Volendamse zanger maakt dat wereldkundig op Instagram.

Zelf heeft Janneman een tweede huis in Marbella, en is hij een samenwerking aangegaan met een Vlaams makelaarsduo in Spanje, aldus Shownieuws.

Jan Smit wil andermans dromen waarmaken

Toen Jan Smit zijn appartement in Estepona kocht, en rigoureus verbouwde, werd dit project naar zijn eigen zeggen fantastisch begeleid. “Een echte vertrouwensband én vriendschap werden geboren”, zegt de Volendammer.
Nu wil Smit zelf mensen helpen met het aanschaffen van vakantiehuizen.

“Aangezien ik zelf ook veel aan de Spaanse zuidkust te vinden ben, vind ik het hartstikke leuk om eventuele toekomstdromen voor sommige mensen mede mogelijk te maken”, zegt Smit. 

Lees verder onder de berichten >>

Jan gaat niet weg uit Volendam

Volgens Jans mede-Volendammer Jan Keizer vertrekt de zanger niet definitief naar Spanje. En hij geeft hem daarin groot gelijk. “Het is daar lekker weer, maar Jan gaat niet weg uit Volendam, écht niet. Een Volendammers kan niet buiten zijn dorp”, zegt de BZN-zanger in weekblad Privé.

Lees ook: deze bekende Nederlanders verhuisden naar het buitenland.

Ontslag bij FC Volendam

Het besluit om de makelaardij in te gaan is niet het eerste carrière uitstapje dat Smit heeft maakt. In 2013 trad hij toe tot het bestuur van de voetbalclub FC Volendam. Hij was daar verantwoordelijk voor de algemene zaken en is later benoemd tot voorzitter.

Deze rol werd belicht in Volendam, een dorp in de eredivisie, een zesdelige serie van AVROTROS. Na een lange machtsstrijd is Smit in november 2023 ontslagen.

Trailer Volendam, een dorp in de eredivisie

Bronnen: Privé, Shownieuws
Hoofdfoto: Luca Teuchmann / Contributor (Getty Images)

Meer over: